Μπαρτζώκας: «Δύσκολα χάνει στο γήπεδό του ο Παναθηναϊκός»

Μπαρτζώκας: «Δύσκολα χάνει στο γήπεδό του ο Παναθηναϊκός»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στις δυσκολίες της αναμέτρησης τη Χίμκι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας τεχνικός της Χίμκι αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα για την 7η αγωνιστική της Euroleague.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε πως, «Πρέπει να σκεφτούμε ότι ο Παναθηναϊκός μέσα στη χρονιά στην έδρα του χάνει ματς πολύ σπάνια. Οπότε, όλοι καταλαβαίνουν πόσο δύσκολη είναι η αποστολή μας εκεί, ειδικά χωρίς τον Χάνεϊκατ και τον Γκιλ. Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός παίζει με αυτοπεποίθηση, μετά τη νίκη του στον Πειραιά απέναντι στον Ολυμπιακό. Φυσικά, υπάρχουν πολλά προβλήματα τα οποία δημιουργεί ο Παναθηναϊκός στους αντιπάλους του, ειδικά όταν παίζει με τον Γκιστ και τον Σίνγκλετον, δύο φόργουορντ που είναι πολύ κινητικοί. Πρέπει να παίξουμε καλά αν θέλουμε να νικήσουμε. Πρέπει να είμαστε σταθεροί και συνεπείς για 40 λεπτά και στις δύο πλευρές του παρκέ, δηλαδή και στην άμυνα και στην επίθεση. Το ΟΑΚΑ είναι ένα... καυτό γήπεδο, όμως θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στον αγώνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.