Η απίστευτη ατάκα του Αϊζέια Τόμας για τη σύγκριση Γιάννη - Μάτζικ! (vid)

Η απίστευτη ατάκα του Αϊζέια Τόμας για τη σύγκριση Γιάννη - Μάτζικ! (vid)

Gazzetta team
Η απίστευτη ατάκα του Αϊζέια Τόμας για τη σύγκριση Γιάννη - Μάτζικ! (vid)

bet365

Ο Αϊζέια Τόμας έβαλε τον Γιάννη Αντετούνμπο στην εξίσωση με τον Μάτζικ Τζόνσον και εξήγησε το σημείο που υπερτερεί ο Greek Freak!

Οι Αμερικανοί δεν φείδονται εγκωμιαστικών σχολίων σε ό,τι αφορά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, την εξέλιξή του στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη και την τεράστια προοπτική που παρουσιάζει ο Greek Freak. Από την πλευρά του ο Αϊζέα Τόμας παραδέχθηκε ότι ο Γιάννης και ο Ράσελ Ουέστμπρουκ είναι τα δυο πιο ξεχωριστά point guards που παρουσιάστηκαν στο ΝΒΑ, εξηγώντας ότι ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μπακς υπερτερεί στη σύγκριση με τον Μάτζικ Τζόνσον αναφορικά στην εξέλιξη του επιθετικού παιχνιδιού τους!

«Δείτε, για παράδειγμα, τι συμβαίνει με δυο εξαιρετικά point guards. Πιθανότατα, τα δυο πιο ξεχωριστά point guards που είχαμε ποτέ στη λίγκα μας! Ο Γιάννης και ο Ουέστμπρουκ... Ο Ουέστμπρουκ από την άποψη της ενέργειας και της ικανότητας στο ριμπάουντ, ο τρόπος που παίζει, που σουτάρει τρίποντα. Δεν έχουμε ξαναδεί point guard με αυτό το "πακέτο". Σε ό,τι αφορά τον Γιάννη και το ύψος του... Ο Μάτζικ ήταν κάπως έτσι όμως δεν είχε την εξέλιξη στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού του που παρουσιάζει ο Γιάννης. Οι δυο τους, ως ψηλά play maker, έχουν την επιπλέον πάσα πάνω από το κεφάλι, μπορούν να προστατεύσουν την μπάλα με το ένα χέρι και με το άλλο μπορούν να πασάρουν μακριά όπως στο baseball. Αυτή ακριβώς είναι η διαφορά με τον Γιάννη σε σχέση με τους υπόλοιπους».

 

NBA Τελευταία Νέα