«Ο Γιάννης είναι διασταύρωση ΛεΜπρόν και Γκαρνέτ»! (vid)

«Ο Γιάννης είναι διασταύρωση ΛεΜπρόν και Γκαρνέτ»! (vid)

«Ο Γιάννης είναι διασταύρωση ΛεΜπρόν και Γκαρνέτ»! (vid)

bet365

Οι μετοχές του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετρούν συνεχή limit ups και το Sports Illustrated εξηγεί τους λόγους που ο Greek Freak είναι η Google και η Amazon μαζί!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει ξεκινήσει... φουριόζος τις υποχρεώσεις του στη regular season με τους Μπακς, καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και το όνομά του μπήκε πρόωρα στην κουβέντα για τον τίτλο του MVP έπειτα από την περσινή ανάδειξή του σε Πιο Βελτιωμένο Παίκτη. Πριν καν κλείσει τα 23 του χρόνια, ο Γιάννης έχει κερδίσει τον σεβασμό και την αναγνώριση ενώ το Sports Illustrated εξηγεί ότι το μέλλον ανήκει στον Έλληνα σούπερ σταρ των Μπακς, ο οποίος θα εξελιχθεί μέσα στα επόμενα τρία χρόνια στον πιο κυρίαρχο παίκτη στο ΝΒΑ!

Το αφιέρωμα του Sports Illustrated στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

«Αν αντιμετωπίζετε τους σούπερ σταρ του ΝΒΑ σαν μετοχή, θα υπάρξει μια εποχή που η ΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε. θα διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή τιμή! Ο Αντετοκούνμπο έχει το potential ωστόσο δημιουργήθηκαν πρόωρα απορίες κι ερωτηματικά σχετικά με την πρόοδο που έχει παρουσιάσει, το μπασκετικό IQ του και τους συμπαίκτες του στους Μιλγουόκι Μπακς. Το brand Αντετοκούνμπο έχει εδραιωθεί ως μια από τις καλύτερες φίρμες στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη όμως τα διλήμματα παραμένουν. Πέρσι, για παράδειγμα, το στοκ του Γιάννη ήταν πραγματικά ακριβό όμως ουδείς πίστεψε ότι ο Αντετοκούνμπο είναι το μέλλον της οικονομίας. Όλα έχουν αλλάξει! Ο Γιάννης είναι η Google και η Amazon μαζί.

Δεν ξέρουμε ακριβώς πως θα είναι το μέλλον του ΝΒΑ όμως είναι ξεκάθαρο ότι θα περιστρέφεται γύρω από αυτόν. Βέβαια μπορεί να πει κανείς ότι κάτι τέτοιο ισχύει ακόμα και τώρα. Οι αριθμοί του μέχρι στιγμής: 33.7 πόντοι, 10.3 ριμπάουντ, 5.3 ασίστ, 1.7 κλεψίματα, 1 κόψιμο, 63% στα σουτ εντός πεδιάς! Οι Μπακς ηττήθηκαν από την Οκλαχόμα όμως ακόμα και στη χειρότερη εφετινή εμφάνισή του, ο Γιάννης μέτρησε 28 πόντους με 9/14 σουτ. Σε όλα τα άλλα παιχνίδια των Μπακς παίζει σαν τον ΛεΜπρόν. Επομένως, ναι! Έχουμε συμπληρώσει δυο εβδομάδες στη regular season και η πιο ξεκάθαρη πρόοδος έχει να κάνει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Μέσα στα επόμενα τρία χρόνια κανείς δεν θα μπορεί να τον σταματήσει! Είναι ήδη στο top-5 και συγχρόνως το φαβορί για να κερδίσει το βραβείο του MVP. Είναι διασταύρωση του ΛεΜπρόν Τζέιμς και του Κέβιν Γκαρνέτ, κάτι ανάμεσα σε πόιντ γκαρντ και σέντερ, κάνει τους αντιπάλους του να δείχνουν απελπισμένοι! Υπάρχουν κάποιοι που αναρωτιούνται πως θα κυριαρχήσουν οι ψηλοί στην εποχή του small ball. Για παράδειγμα, τι θα έκαναν σήμερα ο Χακίμ, ο Σακ και ο Καρίμ; Ο Γιάννης είναι η πιο πειστική απάντηση μέχρι στιγμής. Ο Αντετοκούνμπο είναι ο Σακίλ, με μάκρος αντί για δύναμη. Φτάνει από την μια μπασκέτα στην άλλη με δυο βήματα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα