Ο Πιρς θεωρεί... υπερεκτιμημένο τον Γιάννη και οι Ρόουζ - ΜακΓκρέιντι του τη λένε! (vid)

Ο Πιρς θεωρεί... υπερεκτιμημένο τον Γιάννη και οι Ρόουζ - ΜακΓκρέιντι του τη λένε! (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Ο Πιρς θεωρεί... υπερεκτιμημένο τον Γιάννη και οι Ρόουζ - ΜακΓκρέιντι του τη λένε! (vid)

bet365

Ο Πολ Πιρς υποστήριξε πως όσα λέγονται για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι υπερβολικά και οι Τζέιλεν Ρόουζ και Τρέισι ΜακΓκρέιντι τον... έβαλαν στην θέση του.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Διαφωνία on air για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είχαν οι Πολ Πιρς και οι Τζέιλεν Ρόουζ και Τρέισι ΜακΓκρέιντι.

Οι μεγάλες μορφές του ΝΒΑ άνοιξαν συζήτηση για τις εκπληκτικές εμφανίσεις του «Greek Freak» και το κατά πόσο μπορεί να αναδειχθεί MVP φέτος.

Ο πρώην παίκτης των Σέλτικς και των Κλίπερς, μεταξύ άλλων, από την θέση σχολιαστή στην τηλεόραση πια, υποστήριξε πως ναι μεν ο Giannis μπορεί να μπει στην κουβέντα για MVP, αλλά του λείπει το σουτ, κάτι που ξεσήκωσε τους συνομιλητές του.

«Είναι σίγουρα υποψήφιος για MVP, αλλά ξέρετε πόσους πόντους έχει πετύχει έξω από τη ρακέτα; Μόλις οκτώ! Οι άμυνες θα επικεντρώνονται πάνω του και θα είναι δύσκολη η ζωή του. Μέχρι να αποκτήσει ένα αξιοπρεπές σουτ δεν θα είναι εύκολο να κρατήσει τόσο ψηλά νούμερα. Τον λατρεύω, αλλά νομίζω υπερβάλλουμε λίγο μαζί του. Εδώ ο Ντουράντ είπε ότι μπορεί να γίνει ο καλύτερος όλων των εποχών», τόνισε ο Πιρς.

Η απάντηση που πήρε από τον Ρόουζ ήταν η εξής: «Πρέπει να καλέσουμε τον έλεγχο ναρκωτικών με αυτά που λες. Θυμήσου τα λόγια μου: για μένα ο Γιάννης και ο Λεμπρόν θα είναι οι δύο πρώτοι σε ψήφους για το βραβείο του MVP», για να πει ο ΜακΓκρέιντι: «Ο τύπος έχει 37 πόντους μέσο όρο ΧΩΡΙΣ σουτ»!

 

NBA Τελευταία Νέα