«Πρώτο φαβορί για τον τίτλο του MVP ο Γιάννης»

«Πρώτο φαβορί για τον τίτλο του MVP ο Γιάννης»

«Πρώτο φαβορί για τον τίτλο του MVP ο Γιάννης»

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχτηκε Παίκτης της Εβδομάδας στην Ανατολή και μια από τις πιο γνωστές στοιχηματικές εταιρείας του Λας Βέγκας έβγαλε τις αποδόσεις για τον τίτλο του MVP.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποιεί εντυπωσιακό ξεκίνημα με τους Μιλγουόκι Μπακς στη regular season ενώ η... εξωφρενική εμφάνισή του απέναντι στους Μπλέιζερς συνδυάστηκε με ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα, σημειώνοντας 44 πόντους. Ο Greek Freak είναι η απάντηση σε κάθε ερώτηση που αφορά τους Μπακς ενώ η Westgate SuperBook, μια από τις πιο γνωστές στοιχηματικές εταιρείες στο Λας Βέγκας, έβγαλε τις αποδόσεις τον τίτλο του MVP χρίζοντας ως πρώτο φαβορί τον Γιάννη!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο αρθρογράφος του ESPN, David Purdum, «έπειτα από το "καυτό" ξεκίνημά του, ο φόργουορντ των Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πλέον το φαβορί για να κερδίσει τον τίτλο του NBA MVP στην Westgate SuperBook στο Λας Βέγκας. Ο Αντετοκούνμπο είναι το φαβορί με 9-4 και ακολουθούν οι ΛεΜπρόν Τζέιμς (4-1), ο Καουάι Λέοναρντ (6-1) και ο Κέβιν Ντουράντ (13-2). Έπειτα από τρία παιχνίδια, ο Αντετοκούνμπο μετράει 38.3 πόντους, 9.7 ριμπάουντ και 5 ασίστ μ.ό.».

Όλα αυτά ενώ ο διεθνής φόργουορντ αναδείχτηκε Παίκτης της Εβδομάδας στην Ανατολική Περιφέρεια, οδηγώντας το Μιλγουόκι σε ρεκόρ 2-1. Το αντίστοιχο βραβείο στην Δύση κατέληξε στον Τζέιμς Χάρντεν, που είχε κατά μέσο όρο 27.7 πόντους, 9 ασίστ, 4 ριμπάουντ και 1.67 κλεψίματα, στο 3-0 των Ρόκετς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα