Μπαρτζώκας: «Ο Σάρας ξέρει πως να χειριστεί τους παίκτες του»

Gazzetta team
Μπαρτζώκας: «Ο Σάρας ξέρει πως να χειριστεί τους παίκτες του»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις (20/10, 20:00) και τόνισε πως περιμένει ένα δύσκολο ματς.

Μετά την νίκη επί της Βαλένθια, η Χίμκι ετοιμάζεται για την 2η αγωνιστική της Euroleague, όπου θα αντιμετωπίσει την Ζαλγκίρις Κάουνας (20/10, 20:00).

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την αναμέτρηση και υποστήριξε: «Είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Έχουν έναν κορμό παικτών που είναι μαζί για πολλά χρόνια. Έχουν ζημεία. Ο προπονητής τους γνωρίζει ακριβώς πως να τους χειριστεί. Όπως είπα, περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως κάθε ματς στην Euroleague. Πρέπει να προσεγγίσουμε σωστά το ματς και να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι που θα κάνει η Ζαλγκίρις. Παίζουν με πολλή ενέργεια. Σε αυτά τα 40 λεπτά, κάθε κατοχή θα είναι σημαντική. Είναι μια πολύ αθλητική ομάδα, που έχει εξαίρετα συστήματα. Παίξαμε ένα φιλικό προετοιμασίας, οπότε ξέρουμε πως έχουμε να κάνουμε με μια δυνατή ομάδα. Είχαν ένα κλειστό ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά δεν αναλύουμε το κάθε ματς των αντιπάλων, αλλά την γενικότερη φιλοσοφία τους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.