Η Χάποελ παρουσίασε τον Κατσικάρη (vid)

Η Χάποελ παρουσίασε τον Κατσικάρη (vid)

Η Χάποελ παρουσίασε τον Κατσικάρη (vid)

bet365

Ο Φώτης Κατσικάρης παρουσιάστηκε από την διοίκηση της Χάποελ Ιερουσαλήμ και εξέφρασε τις σκέψεις του για τη φετινή σεζόν.

Ο Φώτης Κατσικάρης παρουσιάστηκε επίσημα από την Χάποελ Ιερουσαλήμ και δήλωσε χαρούμενος για τη συνεργασία.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε πως, «είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος που γίνομαι μέλος μίας τόσο φιλόδοξης ομάδας όπως είναι η Χάποελ. Το όραμα που έχει η ομάδα με εκφράζει απόλυτα και μέχρι τώρα έχουμε την κατάλληλη χημεία. Θέλουμε να κάνουμε τα σωστά βήματα ώστε να μεγαλώσουμε την Χάποελ».

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Στη συνέχεια τόνισε πως «είμαι ένας άνθρωπος που δε μιλάω πολύ. Δεν ξέρω τους στόχους μας γιατί είναι νωρίς, αλλά σίγουρα θα δουλεύουμε κάθε μέρα ως πρωταθλήτρια ομάδα. Είμαι σίγουρος πως με τη σωστή νοοτροπία θα έρθουν νίκες, τίτλοι και στόχοι. Θέλω να πείσω τους παίκτες μου να προχωράμε σιγά σιγά. Παιχνίδι με το παιχνίδι. Όταν το μυαλό μας ταξιδεύει στο μέλλον, η αποτυχία πλησιάζει».

Για το Eurocup: «Πρέπει να έχουμε υπομονή. Ξέρουμε πως πρέπει να το κερδίσουμε αν θέλουμε να παίξουμε κάποια στιγμή στην Euroleague. Δεν πρέπει όμως να γίνουμε εμμονικοί με τον στόχο αυτό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα