Μπαρτζώκας: «Είμαι εξοικειωμένος με το να κατηγορούν τον προπονητή»

Gazzetta team
Μπαρτζώκας: «Είμαι εξοικειωμένος με το να κατηγορούν τον προπονητή»

bet365

Για το γεγονός πως ο προπονητής είναι το «εύκολο θύμα» στα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο νέος προπονητής της Χίμκι μίλησε στο TV3 και ανέφερε για τη θητεία του στην Μπαρτσελόνα: «Δεν μετανιώνω που υπέγραψα στην Μπαρτσελόνα. Ήξερα από την πρώτη στιγμή πως θα ήταν μία δύσκολη δουλειά. Έχω περάσει χρόνια σε αυτό το επάγγελμα και ξέρω τι συμβάινει όταν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά. Τότε πρέπει να βρεθεί ένας υπεύθυνος και είναι πάντα πιο εύκολο να κατηγορήσεις τον προπονητή. Είμαι εξοικοιωμένος με αυτό, δεν παραπονιέμαι».

Για το αν η άσχημη σεζόν που είχε με τους «μπλαουγκράνα» μπορεί να του... χαλάσει το όνομα, είπε: «Νομίζω πως η Ευρώπη με σέβεται για το παρελθόν μου. Η πρώτη δουλειά που είχε άσχημα αποτελέσματα ήταν στην Μπαρτσελόνα. Λυπάμαι γι'αυτό».

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Τέλος, για τα προβλήματα που αντιμετώπισε στην Βαρκελώνη, υποστήριξε: «Στο νέο μοντέλο, μου είπαν στην αρχή να συνεργαστούμε με νέους παίκτες. Τρεις μέρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου μου, δύο παίκτες με σπουδαίο ταλέντο, ο Σατοράνσκι και ο Αμπρίνες, πήγαν στο ΝΒΑ. Η ομάδα που είχα στο μυαλό μου δεν υπήρχε. Χάσαμε τον Ρίμπας και τον Λαβάλ για όλη τη σεζόν, τραυματίστηκε ο Ντόρσει, ο Φαβεράνι το ίδιο. Ο Ντόελμαν έπαιξε το 30% των αγώνων, ο Ναβάρο λιγότερο από το 50%. Ο Κόπονεν και ο Κλαβέρ τραυματίστηκαν επίσης».

 

VTB LEAGUE Τελευταία Νέα