«Ο Μπαρτζώκας έχει όνομα στη Ρωσία»

«Ο Μπαρτζώκας έχει όνομα στη Ρωσία»

Gazzetta team
«Ο Μπαρτζώκας έχει όνομα στη Ρωσία»

bet365

Ο Γενικός Διευθυντής της Χίμκι, Πάβελ Αστάκοφ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νέο τεχνικό της ομάδας, Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα επιστρέφει στη Ρωσία έπειτα από το απόλυτα πετυχημένο πέρασμά του από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν με την οποία έφτασε ως το Final 4 της EuroLeague στο Βερολίνο, υπογράφοντας συμβόλαιο στη Χίμκι ως αντικαταστάτης του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς για τον χρόνο που συνεργαστήκαμε. Όλοι στην ομάδα θα τον θυμόμαστε για την επαγγελματική συμπεριφορά του, την επιμονή του και την άποψή του για το μπάσκετ. Ο Ντούσκο θα είναι για πάντα μέλος της οικογένειας της Χίμκι» εξήγησε ο Γενικός Διευθυντής της Χίμκι, Πάβελ Αστάκοφ.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στον Γιώργο Μπαρτζώκα: «Αρχικά, για τη θέση του προπονητή εξετάσαμε πολλούς υποψήφιους, στη συνέχεια η λίστα μειώθηκε ενώ το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσίαζε η περίπτωση του Γιώργου Μπαρτζώκα. Είναι ένας προπονητής που έχει όνομα στη Ρωσία, διαθέτει μεγάλη εμπειρία, ενώ έχει πετύχει σπουδαία πράγματα, με αποκορύφωμα την κατάκτηση της EuroLeague. Είχαμε μία σειρά συναντήσεων με τον κόουτς, προτού αποφασίσουμε να αρχίσουμε μία νέα συνεργασία. Αυτή την στιγμή, με τον νέο προπονητή δουλεύουμε για τη στελέχωση του ρόστερ».

 

VTB LEAGUE Τελευταία Νέα