Πανευτυχής ο Ιτούδης, γιορτάζει την επέτειο του γάμου του (pics)

Gazzetta team
Πανευτυχής ο Ιτούδης, γιορτάζει την επέτειο του γάμου του (pics)

bet365

Την ευτυχία τους στα social media εξέφρασαν ο Δημήτρης Ιτούδης και η γυναίκα του, Μαρία, καθώς γιορτάζουν 15 χρόνια γάμου!

Ο Δημήτρης Ιτούδης και η σύζυγός του, Μαρία, είναι η αληθινή απόδειξη πως η αγάπη παραμένει ζωντανή και αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει βρει τον καλύτερο... συμπαίκτη στην ζωή, με την οποία έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Οι δυο τους γιορτάζουν σήμερα (23/06) 15 χρόνια γάμου, όπως αποκάλυψαν μέσω social media, και δεν δίστασαν να εκφράσουν και δημοσίως τον θαυμασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλον.

«Ακόμα και αν κατακτήσω ολόκληρη τη γη, ακόμα και αν ο ήλιος και το φεγγάρι γίνουν δικά μου αξία θα έχει για μένα να σε έχω κοντά μου! Happy anniversary - 15 years», ήταν το μήνυμα του Ιτούδη, για να αποκαλύψει λίγο αργότερα η σύζυγός του τον πανέμορφο διάλογο που είχαν:

«Δεκαπέντε χρόνια γάμου.
Δ- Η δύναμη για να τα βγάζεις πέρα σε όλες τις περιστάσεις, υπάρχει μέσα σου.
Αυτή η δύναμη είναι ένα απέραντο οπλοστάσιο στην πορεία της σχέση μας. Είσαι σπάνια ανεκτίμητη και δε σε αλλάζω με τίποτα.
(μου δίνει τα λουλούδια)
Μ- Όντως, άλλα πες το αλλιώς.
Δ- Είσαι ήρωας.
Μ- Ναι. Είμαι πανάθεμα με.
(του δίνω φιλί)».

Να τα εκατοστήσουν!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VTB LEAGUE Τελευταία Νέα