Το 1.5 εκατομμύριο της Μπαρτσελόνα για τον Μπαρτζώκα (pic)

Το 1.5 εκατομμύριο της Μπαρτσελόνα για τον Μπαρτζώκα (pic)

Το 1.5 εκατομμύριο της Μπαρτσελόνα για τον Μπαρτζώκα (pic)

bet365

Η Μπαρτσελόνα απέλυσε τον Γιώργο Μπαρτζώκα και οι Ίβηρες επικαλέστηκαν το buy out που κατέβαλαν οι «μπλαουγκράνα» στη Λοκομοτίβ Κουμπάν καθώς και την αποζημίωσή του για τη λύση της συνεργασίας του.

Τον περασμένο Ιούλιο ο Έλληνας κόουτς έβαλε την υπογραφή σε τριετές (2+1) συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα και έγραψε τον επίλογο ενός σίριαλ που κράτησε αρκετές ημέρες. Κι αυτό γιατί δεσμευόταν με συμβόλαιο από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν με την οποία έφτασε ως το Final 4 της EuroLeague, χωρίς να έχει προβλεφθεί όρος για buy-out. Για να τον αποδεσμεύσουν μάλιστα οι Ρώσοι πήραν 500.000 ευρώ, αποζημίωση-ρεκόρ σε ότι αφορά τους προπονητές για τα ευρωπαϊκά επίπεδα.

Σήμερα, λοιπόν, οι «μπλαουγκράνα» έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Μπαρτζώκα ενώ πληροφορίες από την ιβηρική χώρα αναφέρουν ότι το ύψος της αποζημίωσης φτάνει το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

«Η Μπαρτσελόνα πλήρωσε 500.000 για το buy out του Μπαρτζώκα. Σήμερα πλήρωσε 1 εκατομμύριο για να τον διώξει από τη Βαρκελώνη. Το αστείο τους κόστισε ακριβά» αναφέρει ο Ισπανός δημοσιογράφος Ignacio Ojeda

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα