«Ο Μπαρτζώκας δεν ήταν επαρκής για το πρότζεκτ της Μπαρτσελόνα»

«Ο Μπαρτζώκας δεν ήταν επαρκής για το πρότζεκτ της Μπαρτσελόνα»

Gazzetta team
«Ο Μπαρτζώκας δεν ήταν επαρκής για το πρότζεκτ της Μπαρτσελόνα»

bet365

H συνεργασία του Γιώργου Μπαρτζώκα με την Μπαρτσελόνα ολοκληρώθηκε και ο Γενικός Διευθυντής του τμήματος μπάσκετ, Νάτσο Ροντρίγκεθ, εξήγησε τους λόγους.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Η σεζόν ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο τρόπο για την Μπαρτσελόνα αφού οι Καταλανοί αποκλείστηκαν στα ημιτελικά της Liga Endesa από τη Βαλένθια ενώ έμειναν εκτός Supercopa για πρώτη φορά από το 2005! Σήμερα (7/6), λοιπόν, οι «μπλαουγκράνα» ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Έλληνα προπονητή ενώ ο Νάτσο Ροντρίγκεθ εξήγησε πως ο Μπαρτζώκας δεν ήταν επαρκής για το πρότζεκτ της Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως η αποχώρησή του δεν οφείλεται μόνο σε αθλητικούς λόγους.

«Δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων φέτος. Ερχόμουν στις προπονήσεις και δεν ήξερα αν η ομάδα έχει κερδίσει ή έχει χάσει. Όλα ήταν επίπεδα. Η απομάκρυνση του Μπαρτζώκα δεν οφείλεται μόνο σε αθλητικούς λόγους. Υπάρχουν κι άλλες παράμετροι. Θεωρούμε ότι δεν είναι επαρκής για να υποστηρίξει το πρότζεκτ της Μπαρτσελόνα, που θέλει να είναι ανταγωνιστική για πολλά χρόνια. Θέλουμε ο καινούριος προπονητής μας να είναι ηγέτης σε όλα τα επίπεδα και να κάνει την ομάδα ανταγωνιστική τα επόμενα χρόνια. Ο Μπαρτζώκας είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, ευγενικός, με τον οποίο δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα. Μιλήσαμε μαζί του και κατάλαβε πλήρως την απόφαση της ομάδας. Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με τον μάνατζέρ του για να καθορίσουμε το ύψος της αποζημίωσης που θα του καταβληθεί».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα