Μπαρτζώκας: «Έδωσα ό,τι είχα μέσα μου, η διοίκηση θα αποφασίσει αν θα μείνω»

Μπαρτζώκας: «Έδωσα ό,τι είχα μέσα μου, η διοίκηση θα αποφασίσει αν θα μείνω»

Μπαρτζώκας: «Έδωσα ό,τι είχα μέσα μου, η διοίκηση θα αποφασίσει αν θα μείνω»

bet365

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στις δυσκολίες της φετινής σεζόν για την Μπαρτσελόνα και τόνισε πως η διοίκηση είναι αυτή που θα αποφασίσει αν θα αποχωρήσει.

Η σεζόν για την Μπαρτσελόνα ολοκληρώθηκε με την ομάδα να αποτυγχάνει σε όλους της τους στόχους. Τα προβλήματα τραυματισμών ήταν πολλά, τα συμβόλαια παικτών άλλου επιπέδου επίσης και μετά την ήττα από τη Βαλένθια ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αρχικά ανέφερε πως, «Πρέπει να είμαστε περήφανοι για ό,τι καταφέραμε φέτος, δώσαμε τα πάντα και αυτό σημαίνει πολλά. Δεν μπορώ παρά να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί πάλεψαν, παρά το γεγονός πως όλα ήταν εναντίον μας φέτος. Έχω καθαρή συνείδηση, έδωσα ό,τι είχα μέσα μου, οι παίκτες, όλα τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και οι άνθρωποι που δουλεύουν καθημερινά για την ομάδα».

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το θέμα των συχνών τραυματισμών... «Δεν είναι μόνο θέμα τύχης, έχει να κάνει επίσης με το ιατρικό ιστορικό των παικτών, τους τραυματισμούς που κουβαλάει ο καθένας. Όλοι οι παίκτες είχαν προβλήματα τραυματισμών στην καριέρα τους, αλλά -για παράδειγμα- η νέα μορφή της Euroleague έκανε πολύ πιο δύσκολη την κατάσταση. Όλη τη χρονιά ταλαιπωρηθήκαμε πολύ από τραυματισμούς, δουλέψαμε σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Μάθαμε να παίζουμε με απουσίες, αλλά απόψε ξεπεράστηκαν οι αντοχές μας».

Ο Μπαρτζώκας ρωτήθηκε για τη μη χρησιμοποίηση του Χουάν Κάρλος Ναβάρο, «ήταν στη δωδεκάδα για ψυχολογικούς λόγους, για να βοηθήσει την ομάδα, δεν ήταν έτοιμος να αγωνιστεί» και ολοκληρώνοντας είπε πως «θα δούμε την επόμενη μέρα, είναι περίπλοκα τα πράγματα. Η τελική απόφαση θα παρθεί από τη διοίκηση, πιστεύω ότι είναι εξαίρετοι επαγγελματίες και ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να παλέψει για τίτλους η Μπαρτσελόνα την επόμενη σεζόν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα