Ανακοινώνει τους φιναλίστ των βραβείων το ΝΒΑ!

Ανακοινώνει τους φιναλίστ των βραβείων το ΝΒΑ!

bet365

Μπορεί οι νικητές των βραβείων του ΝΒΑ να γνωστοποιηθούν στις 26 Ιουνίου, αλλά την προσεχή Πέμπτη (18/05) η λίγκα θα ανακοινώσει τους τρεις φιναλίστ κάθε κατηγορίας, αλλά και τις τρεις κορυφαίες πεντάδες.

Μια μικρή παύση στην αγωνία του κοινού θέλει να βάλει το ΝΒΑ, ενόψει των βραβείων που θα δώσει στις 26 Ιουνίου.

Η κορυφαία λίγκα στον κόσμο αποφάσισε να γνωστοποιήσει τους τρεις φιναλίστ κάθε κατηγορίας των βραβείων, αλλά και τις τρεις κορυφαίες πεντάδες της περιόδου.

Το κοινό, λοιπόν, θα μάθει την Πέμπτη (18/05) τους 15 παίκτες που ξεχώρισαν στη διάρκεια της χρονιάς και θα στελεχώσουν τις τρεις αυτές κορυφαίες πεντάδες, ενώ την επόμενη ημέρα, σε ειδική εκπομπή διάρκειας 90 λεπτών, θα ανακοινωθούν και οι τρεις φιναλίστ στις εξής κατηγορίες: «MVP of the Year», «Rookie of the Year», «Best Defender of the Year», «Best 6th Player», «Most Improved Player» και «Coach of the Year». Δηλαδή, θα ανακοινωθούν ποιοι είναι οι τρεις παίκτες που διεκδικούν το βραβείο του MVP, πριν ανακοινωθεί ο κορυφαίος όλων στις 26 Ιουνίου!

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Μένει, λοιπόν, να δούμε, αν ο Γιάννης Αντετoκούνμπο θα είναι μέσα σε κάποια από τις κορυφαίες πεντάδες και αν θα είναι μέσα στους τρεις φιναλίστ για το βραβείο «Most Improved Player»!

 

NBA Τελευταία Νέα