«Όλοι θεωρούν δεδομένο ότι θα φύγει ο Μπαρτζώκας»

«Όλοι θεωρούν δεδομένο ότι θα φύγει ο Μπαρτζώκας»

Gazzetta team
«Όλοι θεωρούν δεδομένο ότι θα φύγει ο Μπαρτζώκας»

bet365

Ο νέος Γενικός Διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Νάτσο Ροντρίγκεθ, αναφέρθηκε στο μέλλον του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο των Καταλανών.

Το νέο αφεντικό του μπασκετικού τμήματος της Μπαρτσελόνα μίλησε στο Catalunya Ràdio και παραδέχτηκε ότι η χρονιά δεν κύλησε όπως θα περίμεναν οι «μπλαουγκράνα». Υπενθύμισε, δε, ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεσμεύεται με συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν ενώ εξήγησε ότι οι Καταλανοί περιμένουν να δουν πως θα ολοκληρωθεί η σεζόν.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

«Όλος ο κόσμος θεωρεί δεδομένο ότι ο Μπαρτζώκας θα φύγει από την Μπαρτσελόνα ή ότι αμφισβητείται, από τη στιγμή που ήλθα εγώ στην ομάδα! Το μόνο, όμως, για το οποίο δεν υπάρχει αμφιβολία είναι έχει συμβόλαιο δυο ετών. Θα πρέπει να γίνει μια ανάλυση, καθώς η χρονιά δεν ήταν καθόλου καλή. Πρέπει να βάλουμε κάτω τα πράγματα και να μιλήσουμε για τους παίκτες και το προπονητικό τιμ, για να κάνουμε τον απολογισμό και, κυρίως, να δούμε πως θα ολοκληρωθεί η χρονιά. Θα πάρουμε τις αποφάσεις μας με βάση αυτά τα δεδομένα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα