Ράπτορς - Μπακς: 118-93

Gazzetta team
Ράπτορς - Μπακς: 118-93

bet365

Παρότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εξαιρετικός πετυχαίνοντας 30 πόντους, οι Μπακς δεν γλίτωσαν την συντριβή από τους Ράπτορς χάνοντας με 118-93. Οι δεινόσαυροι έκαναν το 3-2 και θέλουν ακόμα μία νίκη για να περάσουν στα ημιτελικά της Ανατολής.

Ευρωλίγκα, Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός, ώρα 20:45. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Τι και αν ο Γιάνναρος ήταν εξαιρετικός, πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερη εμφάνιση στην σειρά με τους Ράπτορς; Οι... δεινόσαυροι ήταν τελικά αυτοί που πήραν τη νίκη επικρατώντας με 118-93, έκαναν το 3-2 και θέλουν μία νίκη ακόμα για να πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά της Ανατολής. Στην σημερινή αναμέτρηση όπως αναφέραμε ο Greek Freak ήταν εντυπωσιακός, καθώς κατάφερε να πετύχει 30 πόντους με πολύ καλά στατιστικά, Συνολικά είχε 12/19 δίποντα, 6/9 βολές, κατέβασε 9 ριμπάουντ, έδωσε 3 ασίστ, έκανε 3 κλεψίματα και έριξε και 3 τάπες. Ωστόσο με εξαίρεση τον Μπρογκντόν που είχε 19, κανείς άλλος δεν μπόρεσε να βοηθήσει με συνέπεια να έρθει αυτή η ιδιαίτερα βαριά όσον αφορά την διαφορά ήττα.

Οι Καναδοί από την αρχή έδειξαν πως δεν ήθελαν με τίποτα να δουν και πάλι την έδρα τους να... σπάει και μπήκαν πολύ δυνατά παίρνοντας γρήγορα διψήφια διαφορά με το ημίχρονο να τελειώνει με 57-48, 48, καθώς τα... ελάφια με ένα σερί 9-0 κατάφεραν να την μειώσουν σε μεγάλο βαθμό. Η προσπάθεια όμως έμεινε εκεί, μιας και στην συνέχεια οι γηπεδούχοι δεν είχαν πρόβλημα να φτάσουν στη νίκη και στο 3-2. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Πάουελ με 25 πόντους και τον ακολούθησαν οι Ιμπάκα με 19 και ΝτεΡόζαν με 18. Πλέον ο επόμενος αγώνας θα διεξαχθεί στο Μιλγουόκι με τους Μπακς να θέλουν να κάνουν το 3-3 και να ταξιδέψουν εκ νέου στο Τορόντο και τους Ράπτορς να το τελειώνουν εκεί παίρνοντας την πρόκριση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα