«Αντετοκούνμπο για Πιο Βελτιωμένος Παίκτης»! (vid)

«Αντετοκούνμπο για Πιο Βελτιωμένος Παίκτης»! (vid)

«Αντετοκούνμπο για Πιο Βελτιωμένος Παίκτης»! (vid)

bet365

Οι Μπακς άνοιξαν λογαριασμό στη σειρά με τους Ράπτορς και το HoopsHype εξήγησε τους λόγους που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αξίζει τον τίτλο του Πιο Βελτιωμένου Παίκτη στο ΝΒΑ!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετράει συνεχή limit-ups στην κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο, οδηγώντας μάλιστα τους Μπακς στο 1-0 απέναντι στους Ράπτορς κάνοντας ασύλληπτα πράγματα στο Air Canada Centre! Έτσι, λοιπόν, το HoopsHype ανέλυσε τα πεπραγμένα του Γιάννη, εξηγώντας τους λόγους που ο Greek Freak θα άξιζε το βραβείο του Πιο Βελτιωμένου Παίκτη.

«Ο δρόμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο ως την επιτυχία ήταν μοναδικός! Ο Greek Freak έφτασε από τη δεύτερη κατηγορία της Ελλάδας στο All Star Game του ΝΒΑ μέσα σε μόλις τέσσερα χρόνια. Η βελτίωσή του την τελευταία σεζόν ήταν αξιοσημείωτη. Φέτος έγινε ο πέμπτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που ηγήθηκε της ομάδας του σε πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, κλεψίματα και κοψίματα, κάτι που δεν κατάφερε πέρσι.

Έκανε, επίσης, ρεκόρ καριέρας σε ποσοστό ευστοχίας στα σουτ εντός πεδιάς (52.5%) και στις βολές (77%). Μολονότι είναι ο παίκτης που η μπάλα περνάει από τα χέρια του περισσότερο από κάθε άλλον στους Μπακς, η αναλογία λαθών του (10.7) είναι η χαμηλότερη στην καριέρα του. Έκανε επίσης βήματα μπροστά σε ό,τι αφορά το αμυντικό κομμάτι. Το ποσοστό ευστοχίας των αντιπάλων των Μπακς έπεσε κατά 4.8% όταν ο Γιάννης είναι στο παρκέ.

Η βελτίωσή του είναι ο λόγος που οι Μπακς προκρίθηκαν στα playoffs. Μολονότι ο Τζαμπάρι Πάρκερ έχασε πολλά παιχνίδια, το Μιλγουόκι είχε 9 νίκες περισσότερες σε σχέση με πέρσι. Το βραβείο του Πιο Βελτιωμένου Παίκτη θα μπορούσε να είναι ακόμα μια αναγνώριση της εξωπραγματικής σεζόν του Γιάννη Αντετοκούνμπο».

 

NBA Τελευταία Νέα