Προπονητής στο All-Star Game της VTB o Ιτούδης!

Κάτια Πετροπούλου
Προπονητής στο All-Star Game της VTB o Ιτούδης!

bet365

Προπονητής στην ομάδα των ξένων στο All-Star Game της VTB League, που θα γίνει στο Σότσι, θα είναι ο Δημήτρης Ιτούδης, με τον Εβγκένι Πασούτιν να είναι στον πάγκο των Ρώσων.

Στη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ που θα γίνει στο Σότσι (11/02) θα δώσει το «παρών» ο Δημήτρης Ιτούδης!

Ο Έλληνας τεχνικός θα βρεθεί στο All-Star Game της Βαλτικής Λίγκας και θα κοουτσάρει την ομάδα των ξένων παικτών, η οποία αποτελείται από τα «Αστέρια του Κόσμου», τους Στέφαν Μάρκοβιτς (Ζενίτ), Τέιλορ Ροτσέστι (Λοκομοτίβ), Μίλος Τεόντοσιτς (ΤΣΣΚΑ), Νάντο Ντε Κολό (ΤΣΣΚΑ), Γιάνις Μπλουμς (Ρίγα), Κιθ Λάνγκφορτν (Ούνικς), Ράιαν Μπρόκχοφ (Λοκομοτίβ), ΝτεΆντρε Κέιν (Νίζνι), Γιάνις Τιμ (Ζενίτ), Νίκολας Μίνερατ (Άβτοντορ), Φρανκ Έλεγκαρ (Ενισέι), Άρτεμ Παραχούσκι (Ούνικς). 13ος παίκτης: Ντανίλο Άντζουσιτς (Πάρμα).

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ θα βρει αντίπαλο τον Εβγκένι Πασούτιν και τα «Αστέρια της Ρωσίας»: Ντιμίτρι Κοστόβ (Λοκομοτίβ), Ιβάν Στρέμπκοβ (Νίζνι), Σερκέι Μπίκοβ (Άβτοντορ), Εβγκένι Βορόνοφ (Ούνικς), Εβγκένι Κολεσνίκοφ (Άβτοντορ), Αλεξέι Σβεντ (Χίμκι), Σερκέι Καράσεβ (Ζενίτ), Σερκέι Μόνγια (Χίμκι), Βίκτορ Χριάπα (ΤΣΣΚΑ), Αντρέι Βορόντσεβιτς (ΤΣΣΚΑ), Αντρέι Ζούμπκοβ (Λοκομοτίβ), Πίτερ Κουμπάνοφ (Νίζνι). 13ος παίκτης: Αντόν Πονκρασόφ (Ούνικς).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VTB LEAGUE Τελευταία Νέα