Mπαρτζώκας: «Πάντα... φεύγει στα μέσα της σεζόν ο Ντόρσεϊ»

Mπαρτζώκας: «Πάντα... φεύγει στα μέσα της σεζόν ο Ντόρσεϊ»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Mπαρτζώκας: «Πάντα... φεύγει στα μέσα της σεζόν ο Ντόρσεϊ»
O Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε πως η απομάκρυνση του Τζόι Ντόρσεϊ ήταν απόφαση της διοίκησης κι ανέφερε πως φέτος δεν τους βοήθησε όσο θα ήθελαν.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε για την αποχώρηση του Ντόρσεϊ: «Ήταν απόφαση του συλλόγου. Δεν θα ήθελα να τη σχολιάσω, γιατί η άποψη μου δεν είναι σημαντική. Η προτεραιότητα μου είναι αυτοί που βρίσκονται στο ρόστερ να είναι έτοιμοι να ανταγωνιστούν κάθε μέρα πιο σκληρά. Όσοι με ξέρουν γνωρίζουν ότι δεν μου αρέσουν οι αλλαγές μεσούσης της σεζόν, αλλά είναι μια περίεργη χρονιά.

Σε όλες τις προηγούμενες ομάδες ο Ντόρσεϊ πάντα έφευγε στη μέση της σεζόν. Είχε γίνει τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και στη Γαλατάσαραϊ. Πέρσι βοήθησε την ομάδα αρκετά με την άμυνα του και τις αθλητικές του ικανότητες. Φέτος ξεκίνησε με τραυματισμό στον αστράγαλο κι η αλήθεια είναι ότι δεν έπαιξε όπως περιμέναμε, αν και δεν είναι ο μοναδικός. Ποτέ δεν κριτικάρω τους παίκτες μου αλλά πολλά συνέβησαν. Όλοι προσπάθησαν να βοηθήσουν στην ομάδα, ώστε να αποδώσει όσο καλύτερα γινόταν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.