Οι Έλληνες του Εξωτερικού (vids)

Νίκος Ρόλλας
Οι Έλληνες του Εξωτερικού (vids)

bet365

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος ο Κώστας Μήτρογλου βρήκε δίχτυα, ξεχωρίζοντας από τους «Έλληνες του Εξωτερικού».

Για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο, ο Κώστας Μήτρογλου ξεχώρισε από τους Έλληνες του Εξωτερικού, σκοράροντας για τρίτο συνεχόμενο ματς του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα, ο Φάνης Γκέκας έκανε ντεμπούτο με την Σίβασπορ, ενώ η αντεπίθεση ανατροπής της Κάλιαρη ξεκίνησε από ένα σουτ του Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Αναλυτικά οι επιδόσεις των «Ελλήνων του Εξωτερικού»...

ΙΤΑΛΙΑ
Κώστας Μανωλάς (Ρόμα): Βασικός στην εκτός έδρας νίκη της Ρόμα επί της Ουντινέζε με 1-0.

Ορέστης Καρνέζης (Ουντινέζε): Δεν είχε πολύ δουλειά στην εντός έδρας ήττα από την Ρόμα με 1-0, καθώς οι περισσότερες τελικές των φιλοξενούμενων ήταν εκτός εστίας. Στο γκολ του Ναϊγκολάν δεν φέρει ευθύνη.

Παναγιώτης Κονέ (Ουντινέζε): Ήταν εκτός αποστολής της εντός έδρας ήττας από την Ρόμα με 1-0.

​Βασίλης Τοροσίδης (Μπολόνια): Ξεκίνησε βασικός στην εκτός έδρας νίκη επί της Κροτόνε με 1-0, αλλά αντικαταστάθηκε στο 29ο λεπτό λόγω τραυματισμού.

Μάριος Οικονόμου (Μπολόνια): Δεν ήταν στο βασικό σχήμα της Μπολόνια στην εκτός έδρας νίκη επί της Κροτόνε με 1-0, αλλά μπήκε στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης.

Παναγιώτης Ταχτσίδης (Κάλιαρι): Έπαιξε από σπόντα (λόγω τραυματισμού συμπαίκτη του στο ζέσταμα), σε όλο το εντός έδρας παιχνίδι με την Τζένοα, στο οποίο η Κάλιαρι αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0, πήρε τη νίκη με 4-1. Το γκολ της ισοφάρισης προήλθε από δικό του σουτ, το οποίο απέκρουσε ο Λαμάνα, πριν η μπάλα φτάσει στον Μποριέλο.

ΑΓΓΛΙΑ
Χοσέ Χολέμπας
(Γουότφορντ): Ήταν στο βασικό σχήμα της Γουότφορντ στην εντός έδρας ισοπαλία με την Μίντλεσμπρο, όμως η κίνηση του να βγει περπατώντας στο 89ο λεπτό, προκάλεσε αντιδράσεις στις τάξεις των φίλων της ομάδας.

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (Μίντλεσμπρο): Δεν ήταν στην αποστολή της «Μπόρο» για την εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με την Γουότφορντ.

Απόστολος Βέλλιος (Νότιγχαμ Φόρεστ): Δεν ήταν στην αποστολή για το εκτός έδρας 0-0 με την Μπέρμπιγχαμ.


IΣΠΑΝΙΑ
Δημήτρης Σιόβας (Λεγανές): Είδε από τον πάγκο το ισόπαλο χωρίς γκολ εντός έδρας παιχνίδι με την Μπιλμπάο.

Νίκος Βέργος (Ρεάλ Β): Μπήκε στο 62ο λεπτό του παιχνιδιού με την Ρεάλ Ουνιόν, ωστόσο δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του να γλιτώσει την εντός έδρας ήττα με 2-1.

ΓΑΛΛΙΑ
Τάσος Δώνης
(Νις): Μπήκε στο 81ο λεπτό της εντός έδρας ισοπαλίας με την Μετς (0-0).

ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Κώστας Λάμπρου (Βίλεμ): Βασικός στην εντός έδρας από την Ναϊμένγκεν με 1-0.

Γιώργος Κατσικάς (Τβέντε): Είδε από τον πάγκο την εκτός έδρας ήττα από την Φίτεσε με 3-1.

Θανάσης Καραγκούνης (Τσβόλε): Δεν αγωνίστηκε στην εντός έδρας ήττα από τον Άγιαξ με 3-1.


Θανάσης Παπάζογλου (Ρόντα): Ξεκίνησε βασικός στην εντός έδρας ήττα από την Φέγενορντ με 2-0, αλλά αντικαταστάθηκε στο 88ο λεπτό.

Παντελής Χατζηδιάκος (Άλκμααρ): Δεν ήταν στην αποστολή της πρώτης ομάδας για την εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί των Γκο Εχέντε Ιγκλς.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Κώστας Μήτρογλου (Μπενφίκα): Δεν ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι με την Μποαβίστα, από με το δικό του γκολ στο 41ο λεπτό (τρία λεπτά μετά την είσοδό του), ξεκίνησε η αντεπίθεση της Μπενφίκα, προκειμένου το 0-3 να γίνει 3-3.

Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα): Βασικός σε όλο το εντός έδρας παιχνίδι με την Μποαβίστα που έληξε 3-3.


Τάσος Καραμάνος (Φειρένσε): Βασικός στο ισόπαλο 0-0 εντός έδρας παιχνίδι με την Γκιμαράες.

ΣΚΩΤΙΑ
Γιώργος Σαρρής (Χάμιλτον): Ξεκίνησε βασικός στο εντός έδρας 1-1 με την Μάδεργουελ, όμως αντικαταστάθηκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

ΤΟΥΡΚΙΑ
Φάνης Γκέκας (Σίβασπορ): Μπήκε στο 58ο λεπτό του εκτός έδρας 0-0 με την Μαλάτια Μπελεντίγιεσπορ, χωρίς να βρει δίχτυα.

 

Τελευταία Νέα