«Η Ζενίτ θα προσφέρει 20.000.000 ευρώ για Σάμαρη»

«Η Ζενίτ θα προσφέρει 20.000.000 ευρώ για Σάμαρη»

bet365

Δημοσίευμα από την Πορτογαλία θέλει την Ζενίτ να... γεμίζει τα ταμεία της Μπενφίκα, για τον Σάμαρη, επενδύοντας πακτωλό χρημάτων.

Εδώ και μέρες έχει γίνει γνωστό πως η Ζενιτ θέλει να κάνει δικό της τον Ανδρέα Σάμαρη, ώστε να καλύψει το κενό που αφήνει η μεταγραφή του Βίτσελ στην Κίνα.

Σύμφωνα με την «A Bola» η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης αναμένεται να προσφέρει στην Μπενφίκα 20.000.000 ευρώ ώστε να... συντομεύσει όσο γίνεται τη διαδικασία διαδοχής του Βέλγου μέσου.

Ρεάλ - Σεβίλλη με επιστροφή, αν καταλογιστεί πέναλτι.

Με αυτό το ποσό, οι «αετοί της Λισαβόνας» γεμίζουν τα ταμεία τους αισθητά και μένει να δούμε αν θα κυνηγήσουν τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς άμεσα, όπως γράφεται. Βέβαια, τόσο ο Σέρβος όσο κι ο Ολυμπιακός δεν επιθυμούν να χωρίσουν τους δρόμους τους μεσούσης της σεζόν, αλλά στο ποδόσφαιρο τα δεδομένα αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή και από τη στιγμή που πέφτουν τόσα πολλά εκατομμύρια στο τραπέζι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα