Καλύτερος Παίκτης στην Ανατολή ο Αντετοκούνμπο! (pic & vids)

Καλύτερος Παίκτης στην Ανατολή ο Αντετοκούνμπο! (pic & vids)

Κάτια Πετροπούλου
Καλύτερος Παίκτης στην Ανατολή ο Αντετοκούνμπο! (pic & vids)

bet365

Το καλύτερο δώρο ενόψει των γενεθλίων του πήρε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς αναδείχθηκε από το ΝΒΑ ως ο καλύτερος παίκτης της Ανατολής, για την προηγούμενη εβδομάδα.

Με τον καλύτερο τρόπο ήρθαν τα... προεόρτια για τον Giannis, καθώς αναδείχθηκε ο Καλύτερος Παίκτης στην Ανατολή από το ΝΒΑ!

Ο «Greek Freak» κάνει πράγματα και θαύματα στο παρκέ φέτος, ενώ οδήγησε τους Μπακς στην 4η σερί νίκη τους στο κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο.

Έτσι, λοιπόν, το ΝΒΑ του απένειμε αυτή την τιμητική διάκριση, για την προηγούμενη εβδομάδα (28/11-04/12). Αυτό είναι το δεύτερο βραβείο για τον Γιάννη, μετά τον Φεβρουάριο του 2015, που πήρε το ίδιο.

Ο 22άχρονος (τα κλείνει αύριο) ηγέτης των «ελαφιών» είχε κατά μέσο όρο την προηγούμενη εβδομάδα 24.3 πόντους, 10 ριμπάουντ, 6.3 ασίστ, 3.7 κλεψίματα και 3 τάπες ανά αγώνα.

Απέναντι στους Καβαλίερς (29/11), ο γκαρντ/φόργουορντ των Μπακς ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του σε πόντους (34) και μάζεψε 12 ριμπάουντ, μοίρασε 5 ασίστ κι έκανε 2 τάπες. Επίσης, μαζί με τον Άντονι Ντέιβις έγινε ο μοναδικός παίκτης στο ΝΒΑ φέτος που σκοράρει τουλάχιστον 30 πόντους, μαζεύει 10 ριμπάουντ, μοιράζει 5 ασίστ και έχει 5 κλεψίματα σε έναν αγώνα. Επίσης, ο Giannis είναι μαζί με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς οι δύο παίκτες που σε ηλικία 21 ετών και κάτω έχουν ρεκόρ 30-12-5-5 σε έναν αγώνα, από το 1983. Ακόμη, ο Αντετοκούνμπο έφτασε κοντά στο δεύτερο triple double φέτος με 23 πόντους, 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ, στη νίκη επί των Νετς, παρά το γεγονός πως δεν έπαιξε στην 4η περίοδο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα