Κιντ: «Γι' αυτό δεν αναγνωρίζεται ο Γιάννης...»

Κιντ: «Γι' αυτό δεν αναγνωρίζεται ο Γιάννης...»

Gazzetta team
Κιντ: «Γι' αυτό δεν αναγνωρίζεται ο Γιάννης...»

bet365

Ο Τζέισον Κιντ αποκάλυψε ποιος είναι ο λόγος που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν παίρνει την αναγνώριση που του αναλογεί στο ΝΒΑ.

Το... πρόβλημα με το επώνυμο του Giannis στην Αμερική καλά κρατεί.

Σε ερώτηση που έγινε στον προπονητή των Μιλγουόκι Μπακς «γιατί ο Αντετοκούνμπο δεν αναγνωρίζεται όπως του αναλογεί στο ΝΒΑ» η απάντηση του Τζέισον Κιντ ήταν λίγο διαφορετική από τα συνηθισμένα.

«Επειδή είναι δύσκολο να προφέρεις το όνομά του κι έτσι δεν παίρνει την προσοχή που του αξίζει», είπε ο 43χρονος τεχνικός των «ελαφιών».

Ωστόσο, τα σχόλια των θαυμαστών του Έλληνα γκαρντ/φόργουορντ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν πολλά, με αρκετά είτε να τον υπερασπίζονται είτε να έχουν χιούμορ, όπως «θα έπρεπε να αλλάξει το όνομά του νόμιμα σε Greek Freak», «είδα τον Αντετοκούνμπο από κοντά κι έβγαλα μια φωτογραφία μαζί του, προφανώς επειδή είπα σωστά το όνομά του», «όποιος δεν ξέρει ποιος είναι ο Αντετοκούνμπο, καλύτερα να μην ασχοληθεί ξανά με το μπάσκετ», «το πρόβλημα είναι οι Μπακς και όχι ο Αντετοκούνμπο», «είναι ο καλύτερος παίκτης των Μπακς, ειδικά φέτος παίρνει την αναγνώριση που του αξίζει», και άλλα πολλά.

 

NBA Τελευταία Νέα