Θ. Αντετοκούνμπο: «Για βιβλίο η ζωή μας»! (vid)

Gazzetta team
Θ. Αντετοκούνμπο: «Για βιβλίο η ζωή μας»! (vid)

bet365

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησε στην ισπανική τηλεόραση και προχώρησε σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση. Η συγκίνησή του όταν αναφέρθηκε στον αδερφό του, Γιάννη.

Ο 24χρονος φόργουορντ της Ανδόρα μίλησε σε εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης και μας έδειξε μια άλλη όψη του εαυτού του.

Ο Θανάσης αποκάλυψε το μότο της ζωής του, το οποίο είναι «τί θέλεις πραγματικά από τη ζωή σου», με την απάντηση να είναι πως «δεν μπορώ να φτιάξω ένα μεγάλο σπίτι για τους γονείς μου και την οικογένειά μου και να κοιμάμαι όλη μέρα. Πρέπει να βρω να κάνω κάτι, για να γίνει αυτό πραγματικότητα».

Στην πορεία ανέφερε: «Όλοι στην οικογένεια υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον κι έτσι ξεπεράσαμε τις δυσκολίες. Κάναμε ό,τι χρειαζόταν για να επιβιώσουμε και να έχουμε μια διαφορετική ζωή. Δεν νιώθω χαρούμενος που έγινε όλο αυτό, αλλά περισσότερο επειδή είναι κάτι σαν επιβράβευση της σκληρής δουλειάς».

Ενώ για τη ζωή, είπε: «Σημασία δεν έχει να νικάς στο μπάσκετ, αλλά να είσαι ένας MVP της ζωής. Είτε αυτό είναι στο μπάσκετ, στο ποδόσφαιρο, στον αθλητισμό είτε είσαι γιατρός. Έχει να κάνει με τη νοοτροπία αυτό και το πως εσύ βλέπεις τα πράγματα».

Όσον αφορά τα αδέρφια του: «Δεν είμαστε κοντά μόνο επειδή είμαστε οικογένεια, αλλά επειδή έτσι ξεπερνάς και καταστάσεις. Δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου. Δεν είμαστε κοντά μόνο με τον Γιάννη, αλλά με όλα τα αδέρφια μου. Είμαστε οι καλύτεροι φίλοι. Προσέχουμε ο ένας τον άλλον και βοηθάμε ο ένας τον άλλον».

Τέλος, δεν συγκράτησε τη συγκίνησή του: «Δεν μιλάω μόνο για ανθρώπους που είναι σε υψηλό επίπεδο, αλλά γενικά. Γι' αυτούς που έχουν αυτή την σπίθα μέσα τους. Τη σπίθα που φαίνεται στα μάτια τους. Θέλουν να γίνουν σπουδαίοι. Είναι σαν ένα παραμύθι αυτό. Όλο αυτό το ταξίδι, από πιτσιρίκια που ήμασταν στην Ελλάδα, να πάμε στην Αμερική, να παίξουμε μπάσκετ... Και τώρα ο αδερφός μου να έχει 4ετες συμβόλαιο με τους Μπακς... Και να λένε ότι έχει πιθανότητες να είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο ΝΒΑ.... Κι εγώ να είμαι εδώ στην Ανδόρα και να παίζω στην ACB... Είναι ένα βιβλίο»!

Δείτε το βίντεο

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα