Μπαρτζώκας: «Μια από τις χειρότερες βραδιές της ζωής μου!»

Μπαρτζώκας: «Μια από τις χειρότερες βραδιές της ζωής μου!»

Μπαρτζώκας: «Μια από τις χειρότερες βραδιές της ζωής μου!»

bet365

Η ηρεμία επέστρεψε στην Μπαρτσελόνα μετά τη νίκη επί της Εστουδιάντες όμως ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει ξεχάσει το -39 από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η «Βασίλισσα» είχε απέναντί της την... αποδεκατισμένη Μπαρτσελόνα ωστόσο μετέτρεψε σε θρίαμβο το Clásico με τους Καταλανούς για την 8η αγωνιστική της regular season στην EuroLeague, επικρατώντας με το επιβλητικό 102-63 στο Palau Blaugrana.

«Κάναμε μια ντροπιαστική εμφάνιση. Ζητάμε συγγνώμη από τους φιλάθλους μας, δεν άξιζαν κάτι τέτοιο» εξήγησε ο Ταϊρίς Ράις μετά το -39. Από την πλευρά του, ο Άντε Τόμιτς πρόσθεσε πως «ήταν το χειρότερο ματς της ζωής μου! Αποτύχαμε από την αρχή του ματς, δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι και είναι πολύ δύσκολο να κάνεις κάτι καλό σε αυτές τις περιπτώσεις».

Σήμερα (20/11), λοιπόν, οι Καταλανοί επικράτησαν της Εστουδιάντες και βρίσκονται προσωρινά στην κορυφή της Liga Endesa με ρεκόρ 7-1 ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην πρόσφατη συντριβή από τη Ρεάλ. «Ήταν μια από τις χειρότερες βραδιές της ζωής μου και της αθλητικής καριέρας μου! Πιθανότατα για την πλειοψηφία των ανθρώπων που ανήκουν στον οργανισμό της Μπαρτσελόνα. Είχαμε προβλήματα και εκείνοι ξεκίνησαν να σκοράρουν τα οκτώ από τα εννιά τρίποντά τους! Δεν ήταν φυσιολογικό, όμως κατά κάποιο τρόπο παραδοθήκαμε. Εξήγησα στους παίκτες μου πως οτιδήποτε κι αν συμβεί, πρέπει να είμαστε μαχητικοί. Αυτή είναι η νοοτροπία της Μπαρτσελόνα κι αυτό ακριβώς πρέπει να κάνουμε».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα