Γιατί δεν έβαλε υποψηφιότητα ο Γκαγκάτσης!

Δήμος Μπουλούκος
Γιατί δεν έβαλε υποψηφιότητα ο Γκαγκάτσης!

bet365

O Δήμος Μπουλούκος αποκαλύπτει στον gazzetta.gr τον λόγο που ο Βασίλης Γκαγκάτσης δεν έβαλε υποψηφιότητα για την ΕΠΟ, αφήνοντας μόνο του τον Γιώργο Γκιρτζίκη.

Μοναδικός υποψηφίος για τη θέση του Προέδρου της ΕΠΟ, μετά την παραίτηση του Γιώργου Σαρρή, είναι από την Δευτέρα ο Γιώργος Γκιρτζίκης και έτσι μέχρι τον Οκτώβριο του 2016 θα είναι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Μέχρι την τελευταία στιγμή φερόταν ως υποψήφιος ο Βασίλης Γκαγκάτσης που όλο αυτό το διάστημα μετά την παραίτηση Σαρρή είχε επαφές και συνομιλίες με μέλη των ποδοσφαιρικών Ενώσεων, προκειμένου να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει το gazzetta.gr o Βασίλης Γκαγκάτσης δεν κατάφερε να συγκεντρώσει την επώνυμη υποστήριξη τουλάχιστον οκτώ Ενώσεων, όπως προυποθέτει το καταστατικό της ΕΠΟ, για να υποβάλλει την υποψηφιότητα του. Συναντήσεις είχε πολλές και αρκετοί με όσους μίλησε του δήλωσαν ότι θα τον ψήφιζαν αν κατέβαινε για την ΕΠΟ, όπου η ψήφος είναι μυστική. Ωστόσο αρνήθηκαν να τον προτείνουν εγγράφως, επειδή δεν ήθελαν να φανεί - για λόγους που μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν - ότι η Ενωση τους συντάσσεται στο πλευρό του πρώην Προέδρου της ΕΠΟ.

Ετσι ο Βασίλης Γκαγκάτσης δεν θα επιχειρήσει την μεγάλη επιστροφή στην ΕΠΟ, αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο για τον Γιώργο Γκιρτζίκη, ο οποίος είχε την έγγραφη υποστήριξη 42 από τις 55 Ενώσεις και η εκλογή του στις 23 Ιανουαρίου στη θέση του Προέδρου, θα είναι πανηγυρική! Το gazzetta.gr ήταν εκείνο που πρώτο είχε μεταφέρει την «αποσυρση» του Γκαγκάτση.

 

Τελευταία Νέα