Φασίστες μας άφησες Παύλο, φασίστες θα μας βρεις...

Χρήστος Σταθόπουλος
Φασίστες μας άφησες Παύλο, φασίστες θα μας βρεις...
Ενας χρόνος από τη μαύρη μέρα. Ενας ρημαδιασμένος χρόνος από τότε που ο φασίστας χαντάκωσε μέσα στη γη ένα παλικάρι.

Ενας χρόνος κι από τότε δεν έχει αλλάξει τίποτα. Λες και δεν πέρασε στιγμή από το παγωμένο αίμα κα τη σοκαριστική - γουρλωμένη ματιά. Όλα κυλούν "καλά". Κανονικά κι ας τη μάνα...

Αυτοί είμαστε και το αποδείξαμε στις πρόσφατες ευρωεκλογές που για ψήφο... διαμαρτυρίας και όχι μαλ@@@ας, δώσαμε στα αρχιφασισταριά σχεδόν 10%. Είχα ξαναγράψει ότι τώρα δεν υπάρχει πλέον δικαιολογία. Ακόμα και τη μάνα μου να δω να μιλάει γι' αυτούς έστω και για πλάκα, φόνισσα και δολοφόνισσα θα την πω. Διότι ένα χρόνο πριν, μια ολόκληρη συμμορία από δαύτους σκότωσε ένα δίμετρο παιδί και μετά ο λαός που ξέρει καλά τι θα πει πόνος και τραγωδία, τους ψήφισε και έβγαλε ακόμα περισσότερο τη γλώσσα τους από το στόμα.

Προφανώς ο λαός δεν ξέρει τι θα πει τρόμος. Ίσως επειδή δεν τους έχει δει στην εξουσία, ίσως γιατί ο μέσος όρος IQ τελικά, είναι σα του χιμπατζή, που μια νέα έρευνα τον βγάζει δολοφόνο από... DNA.

Είναι χειρότερο από δραματικό και απογοητευτικό να μην υπάρχει ελπίδα. Να ρίχνει ο άλλος στην κάλπη τη ματωμένη ψήφο και να μην σκέφτεται ο βλαξ ότι ο επόμενος Φύσσας μπορεί να είναι ο γείτονας που έπαιζαν μικροί, ο φίλος, ο αδελφός.

Ελεγα ότι το αίμα του Φύσσα θα καθαριστεί. Ότι θα πλύνει τα βρώμικα μυαλά και θα φτιάξει τα χαλασμένα γονίδια. Ετσι έλεγα μπροστά στο φόβο, αλλά φαίνεται ότι ο Ελληνας, ο Ελληνάρας, ο βλάκας -δεν ξέρω κι εγώ πως να τον πω- δε φοβάται ούτε υπολογίζει τους άλλους, γιατί πολύ απλά μισεί τον ίδιο του τον εαυτό.

ΥΓ. Αντε να κάνει εκλογές ο Σαμαράς τώρα που θα γίνει η δίκη τους, να πάνε στο 15%.

ΥΓ2. Δε θα γράψω τις λαλακίες ότι ο Παύλος ζει και τα λοιπά. Ο Παύλος χάθηκε. Ανάθεμα την ώρα, κατάρα στη στιγμή, σκοτώσαν οι φασίστες το γελαστό παιδί. Ας τον κρατήσουμε στη μνήμη μας ότι με το μαχαίρι που του κάρφωσαν, έβγαλαν τα μάτια τους.

Follow me: ChrisStatho