Σούπερ Λίγκα μόνο για συγγενείς και φίλους...

Δήμος Μπουλούκος
Σούπερ Λίγκα μόνο για συγγενείς και φίλους...

bet365

Ο αρχισυντάκτης του gazzetta.gr Δήμος Μπουλούκος γράφει για τους παράγοντες της Σούπερ Λίγκας, που κάθε μέρα απαξιώνουν όλο και περισσότερο το πρωτάθλημα!

Η 29η αγωνιστική είχε πρωταθλητή Ολυμπιακό, είχε ντέρμπι Αρη – ΠΑΟΚ, είχε μάχες στην ουρά, είχε και πολλά γκολ.

Ωστόσο κανείς από τους φιλάθλους δεν ασχολείται με όλα αυτά. Που καιρός για ποδόσφαιρο, όταν οι παράγοντες των ομάδων συνεχίζουν να ξεκατινιάζονται με αμείωτη ένταση και η μία ομάδα να «πυροβολεί» την άλλη για τις ευθύνες που έχει για το κατάντημα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Βελλής απάντησε στον Ατρόμητο που είχε βγάλει ανακοίνωση εναντίον του, για όσα είχε πει ο Πρόεδρος του Απόλλωνα νωρίτερα. Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ κηρύττει τον πόλεμο στον Ολυμπιακό με πρωτόγνωρο ύφος στην ανακοίνωση για τα δεδομένα τόσο μεγάλων ομάδων και οι ποδοσφαιριστές του Αρη και του ΠΑΟΚ, ακολουθώντας το παράδειγμα των εργοδοτών τους, οι μεν αναφέρονται στα... φιλικά που δίνει ο «Δικέφαλος του Βορρά» στο πρωτάθλημα και οι δε απαντούν τονίζοντας ότι χαίρονται που δεν θα... ξαναπαίξουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Είναι φανερό ότι στην Ελλάδα έχει σταματήσει να παίζεται ποδόσφαιρο στα γήπεδα. Οπουδήποτε αλλού θέλετε, αλλά όχι στα γήπεδα! Στους υπολογιστές των ΠΑΕ, στις ανακοινώσεις των ομάδων, στα γραφεία των ποδοσφαιρικών αρχών, στο παρασκήνιο κι όπου αλλού μπορείτε να φανταστείτε...

Ολο και περισσότεροι αδιαφορούν για το πρωτάθλημα, ουδείς παίρνει σοβαρά την Σούπερ Λίγκα και η καχυποψία έχει χτυπήσει κόκκινο, με αποτέλεσμα πίσω από κάθε διαιτητικό λάθος ή πίσω από κάθε «τραβηγμένο» αποτέλεσμα, να κρύβεται δόλος και ύποπτες συναλλαγές!

Ωστόσο δεν ιδρώνει το αυτί κανενός. Η Πολιτεία απλώς παρακολουθεί, επειδή δεν έχει δικαιοδοσία στις ΠΑΕ και στη Σούπερ Λίγκα, η διοργανώτρια αρχή πιστεύει ότι καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες προς τη σωστή κατεύθυνση και οι ίδιοι παράγοντες φωνάζουν, μέχρι να αποφύγουν τον υποβιβασμό οι ομάδες τους. Μετά όλα είναι καλώς καμωμένα...

Και μπορεί κάποιους να βολεύει το σκηνικό που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά είναι σίγουρο ότι σύντομα – δυστυχώς – η Σούπερ Λίγκα θα διεξάγεται για συγγενείς και φίλους. Η μεγάλη μάζα των φιλάθλων θα έχει στρέψει την πλάτη της στο πρωτάθλημα, αδιαφορώντας για οτιδήποτε συμβαίνει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα