Ο... δεκάλογος της Γιουνάιτεντ!

Ο... δεκάλογος της Γιουνάιτεντ!

bet365

Ολα για όλα η Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ, αφού σε 90 λεπτά παίζει ουσιαστικά μια χρονιά! Οι δέκα λόγοι που η Γιουνάιτεντ πρέπει να κερδίσει το ντέρμπι με τους «κόκκινους»!

Η φετινή χρονιά της Γιουνάιτεντ σε ένα ματς! Ντέρμπι με τη Λίβερπουλ στο Ολντ Τράφορντ και οι «κόκκινοι διάβολοι» ζουν και αναπνέουν για την κυριακάτικη αναμέτρηση. Γόητρο, βαθμολογική ενδιαφέρον, πίεση σε παίκτες και Μόγιες είναι κάποιοι από τους λόγους που κάνουν το συγκεκριμένο ντέρμπι... τελικό για τη Μάντσεστερ. Κόντρα στην καλύτερη Λίβερπουλ των τελευταίων ετών μπορεί να τα καταφέρει. Ο βρετανικός Τύπος βρήκε δέκα λόγους που η Γιουνάιτεντ είναι σε θέση να ρίξει στο καναβάτσο τους «κόκκινους».

1) Ο Φιλ Τζόουνς, αγαπημένος παίκτης του Φέργκιουσον, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αμυντικά και όχι μόνο. Πιο ώριμος από ποτέ, παθιασμένος βοηθά και... επιθετικά. Εξάλλου, το έδειξε με το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Γουέστ Μπρομ.

2) Ο Ρόμπι Φαν Πέρσι τόνισε πως θέλει να παραμείνει στο Μάντσεστερ, ο Μόγιες τον στήριξε και τόνισε πως είναι αισιόδοξος. Ο Ολλανδός θέλει ένα γκολ για να στείλει καλύτερα το μήνυμα... ανανέωσης στην διοίκηση.

3) Ο Γουέιν ΡΟύνεϊ έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας, αλλά οι οπαδοί δεν έχουν δει φέτος ένα μεγάλο ματς. Μια εξαιρετική εμφάνιση απέναντι σε μια κορυφαία ομάδα θα ήταν ό,τι καλύτερο για τον ίδιο και τον κόσμο.

4) Ο Μόγιες παίζει σε ένα 10ημερο σχεδόν όλη τη χρονιά! Μια νίκη κόντρα στη Λίβερπουλ θα του δώσει την απαιτού,ενη ώθηση για τον... γολγοθά που ακολουθεί!

5) Ποιος θα είναι ο νικητής της μεσαίας γραμμής; Ο Χουάν Μάτα πρέπει να δώσει το κάτι παραπάνω, να... κερδίσει τον Στίβεν Τζέραρντ και να δώσει τις λύσεις στην επίθεση!

6) Σημαντικό ματς και για τον Φελαϊνί, ο Μόγιες έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα του κόντρα στη Γουέστ Μπρομ. Οι εμφανίσεις του στο ντέρμπι του Μέρσεϊσάιντ ήταν εξαιρετικές, θέλει να συνεχίσει το σερί και ως παίκτης της Γιουνάιτεντ.

7) Ο Φέργκιουσον συνήθιζε να τονίζει πως το μεγάλο ματς στην Αγγλία είναι αυτό με τη Λίβερπουλ. Ο Μόγιες έχει τρια μεγάλα ματς στη σειρά, με Ολυμπιακό και Σίτι, οπότε μαι αποτυχία με τους «κόκκινους» θα έδινε τροφή για άσχημα σχόλια.

8) Τζόουνς και Σμόλινγκ μπορούν να σηκώσουν το βάρος; Το ντέρμπι με τη Λίβεπουλ είναι μια μεγάλη ευκαιρία για το δίδυμο να αποδείξουν πως αξίζουν!

9) Νίκη και για τον κόσμο! Οι οπαδοί της Μάντσεστερ θέλουν μια μεγάλη νίκη για να πάρουν τα πάνω τους και να συσπειρωθούν ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

10) Μπορεί η διαφορά από την τετράδα να είναι μεγάλη για την Γιουνάιτεντ, ωστόσο μια νίκη την βάζει στο κόλπο τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά! Η διαφορά θα πάει σε μονοψήφιο, διαφορετικά...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα