O θάνατος σου, η ζωη μου!

O θάνατος σου, η ζωη μου!

bet365

Ολα τα σενάρια για την Ευρώπη και την παραμονή. Βαλένθια και Λα Κορούνια κρατούν τα κλειδιά. Για 100άρα η Μπάρτσα.

Μία και καμία λοιπόν το Σάββατο και στην Ισπανία, όπου η Πριμέρα είναι το μοναδικό από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης που ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί. Το εκπληκτικό με αυτή την τελευταία αγωνιστική είναι πως ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα όσον αφορά τα τρία σημαντικά (πλην του τίτλου) μέτωπα. Ανοικτά παραμένουν η 4η θέση για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, οι δύο από τις τρεις θέσεις για το Europa League, ενώ στην ουρά κανείς δεν έχει υποβιβαστεί ακόμα και τέσσερις ομάδες παλεύουν για ένα μονάχα εισιτήριο παραμονής.

* Είναι το τελευταίο ματς του Ζοσέ Μουρίνιο, ενώ η Μπαρτσελόνα εάν πάρει το «τρίποντο», θα ισοφαρίσει το απόλυτο ρεκόρ των 100 βαθμών σε μία σεζόν που δημιούργησε πέρσι η Ρεάλ!

* Στην ισοβαθμία μετράνε τα μεταξύ τους αποτελέσματα!


ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Η Βαλένθια ταξιδεύει στο «Σαντεθ Πιθχουάν» και με νίκη εξασφαλίζει το σεντόνι. Εάν πάρει ισοπαλία και νικήσει η Σοσιεδάδ στο «Ριαθόρ», τότε υπάρχει ισοβαθμία, στην οποία το πλεονέκτημα έχουν οι Βάσκοι. Σε περίπτωση που δεν νικήσει η Σοσιεδάδ, η Βαλένθια είναι κερδισμένη και χωρίς νίκη, ακόμα και με ήττα.


EUROPA LEAGUE
Η παρουσία των Ατλέτικο, Ρεάλ (που θα αγωνιστούν στο Τσάμπιονς Λιγκ) στον τελικό του Κόπα ντελ Ρέι, έδωσε ακόμα ένα εισιτήριο για την Ευρώπη μέσω βαθμολογίας. Αυτό σημαίνει πως η μία ομάδα θα είναι σίγουρα όποια τελικά δεν πάει... στ' αστέρια (Βαλένθια, Σοσιεδάδ). Εδώ υπάρχουν όμως δύο εκκρεμότητες που μέχρι να ξεκαθαρίσουν, μπορεί να φέρουν στην Ευρώπη ακόμα και την 9η της κατάταξης. Η Μάλαγα είναι τιμωρημένη από την UEFA, ενώ η Βαγιεκάνο δεν έχει πάρει αδειοδότηση από την Ισπανική Ομοσπονδία.

Σε κάθε περίπτωση, όσον αφορά τη βαθμολογία και μόνο, για Ευρώπη πετούν οι Μάλαγα, Μπέτις. Για την ακρίβεια η Μπέτις θέλει τουλάχιστον έναν βαθμό στην έδρα της Λεβάντε, ώστε να μην την φτάσει η Βαγιεκάνο που υποδέχεται την Αθλέτικ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τους, νικήτρια βγαίνει η Βαγιεκάνο. Εάν πάλι η Μάλαγα παραμείνει τιμωρημένη, τότε βγαίνουν και οι δύο (Μπέτις, Βαγιεκάνο). Εάν δεν πάρει άδεια ούτε η Βαγιεκάνο, τότε το τρίτο εισιτήριο θα πάρει η Χετάφε ή η Σεβίλλη που ισοβαθμούν αυτή τη στιγμή με το πλεονέκτημα στους Σεβιγιάνους. Η πρώτη ταξιδεύει στην αδιάφορη Γρανάδα, ενώ η δεύτερη υποδέχεται τη Βαλένθια που καίγεται.


ΠΑΡΑΜΟΝΗ
Τώρα όσον αφορά τη σωτηρία, γίνεται ένας χαμός, με τα σενάρια να έχουν ως εξής:
Υπάρχει περίπτωση για μία τριπλή (Λα Κορούνια, Θέλτα, Σαραγόσα) και σε αυτή σώνεται η Ντέπορ. Επίσης υπάρχουν και τέσσερις περιπτώσεις διπλών (Λα Κορούνια>Θέλτα), (Σαραγόσα> Λα Κορούνια), ( Λα Κορούνια>Μαγιόρκα), (Θέλτα>Σαραγόσα).


Η τελευταία αγωνιστική
Ρεάλ Μαδρίτης-Οσασούνα
Μπαρτσελόνα-Μάλαγα
Σαραγόσα-Ατλέτικο Μαδρίτης
Βαγιεκάνο-Αθλ. Μπιλμπάο
Λεβάντε-Μπέτις
Θέλτα-Εσπανιόλ
Γρανάδα-Χετάφε
Λα Κορούνια-Σοσιεδάδ
Σεβίλλη-Βαλένθια
Μαγιόρκα-Βαγιαδολίδ

 

LA LIGA Τελευταία Νέα