Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα στην Ισπανία

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα στην Ισπανία

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Ενα από τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη που υπάρχει ακόμα αγωνιστική δράση, είναι αυτό της Β Ισπανίας. Βρισκόμαστε στη φάση των μπαράζ ανόδου και τα ημιτελικά. Στο πρώτο από τα δύο μεταξύ τους ματς, η Μαγιόρκα αντιμετωπίζει την Αλμπαθέτε.

Οποια εκ των δύο πάρει την πρόκριση, θα διεκδικήσει στον μεγάλο τελικό την άνοδο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η Μαγιόρκα επέστρεψε φέτος στη Β Ισπανίας μετά τον προπέρσινο υποβιβασμό ενώ για τελευταία φορά αγωνίστηκε στη μεγάλη κατηγορία το 2012/13. Το 2004/05 η τελευταία φορά της Αλμπαθέτε στην Πριμέρα, με παρουσίες σε Β και Γ Ισπανίας σε αυτό το διάστημα.

Στην κανονική διάρκεια της σεζόν, η Μαγιόρκα κατάφερε να εξασφαλίσει τα πλέι οφ, αξιοποιώντας τον παράγοντα έδρα (15 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες ο απολογισμός της), τη στιγμή που η Αλμπαθέτε παρουσιάστηκε αποτελεσματική και μακριά από αυτή (10 νίκες, 4 ισοπαλίες, 7 ήττες). Στο τελευταίο χρονικά ματς και οι δύο ομάδες προφύλαξαν στο μεταξύ αρκετούς βασικούς, εν όψει του σημερινού αγώνα.

Δίνουμε προβάδισμα νίκης στη Μαγιόρκα και επιλέγουμε τον άσο, σημείο που προσφέρεται σε απόδοση 1.94 στη Novibet.

Στα περισσότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και δη στα κορυφαία οι ομάδες προχωρούν σε κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ, όπως μπορείτε να δείτε στις μεταγραφές 2019. Σε Νότιο και Βόρειο Αμερική, υπάρχουν αρκετά πρωταθλήματα σε εξέλιξη, μεταξύ των οποίων στην Α Βραζιλίας, κατηγορία από την οποία θα ολοκληρώσουμε τις επιλογές στοιχήματος.

Η Ατλέτικο Μινέιρο υποδέχεται τη Σάο Πάολο, μία συνάντηση που οι προϋποθέσεις νίκης είναι με τους γηπεδούχους. Η Ατλέτικο παρουσιάζει καλύτερη εικόνα μέχρι στιγμής και έχει εξαιρετική παράδοση με τη Σάο Πάολο (8 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα στα 10 τελευταία). Κατώτερη των περιστάσεων η Σάο Πάολο το τελευταίο διάστημα, όπως επιβεβαιώνει και το γεγονός πως παραμένει για 6 ματς χωρίς νίκη (3 ήττες, 3 ισοπαλίες) ενώ έχει και κάποια σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα να αντιμετωπίσει για τη σημερινή συνάντηση, κυρίως στη μεσαία γραμμή.

 

Τελευταία Νέα