Προγνωστικά στοιχήματος | Η Βραζιλία δίνει σημεία

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Η Βραζιλία δίνει σημεία

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Εχοντας αξιοποιήσει στον απόλυτο βαθμό μέχρι στιγμής τον παράγοντα έδρα, η Μποταφόγκο έχει καταφέρει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα της Α Βραζιλίας. Μία κατηγορία που υπάρχει αγωνιστική σήμερα.

Εντός έδρας υποχρεώσεις έχει, με την Γκρέμιο, απέναντι στην οποία έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία απολογισμό στα πιο πρόσφατα ματς που την έχει υποδεχθεί. Οπως φαίνεται και από τις βαθμολογίες στοίχημα, η Γκρέμιο όπως και η Μποταφόγκο, στηρίζεται στον παράγοντα έδρα. Μακριά από το κοινό της φέτος και σε 4 ματς πρωταθλήματος μετράει 2 ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες.

Σε αγωνιστικό επίπεδο τώρα, στη φιλοξενούμενη υπάρχουν κάποιες απουσίες, με κυριότερη του επιθετικού Λουάν. Σε συνάρτηση με τις εντός έδρας επιδόσεις των δύο ομάδων, ο άσος, που προσφέρεται σε απόδοση 3.18 στο Pamestoixima, μοιάζει να αξίζει το ρίσκο.

Ο Πορτογάλος Χόρχε Ζεσούς, που πέρσι βρισκόταν στην Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας, είναι ο νέος προπονητής της Φλαμένγκο. Ο έμπειρος Πορτογάλος προπονητής, που έγινε γνωστός στον περισσότερο κόσμο από τη θητεία του στην Μενφίκα, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και απομένει να αναλάβει και επίσημα.

Η «Φλα» έχει εκτός έδρας υποχρεώσεις με την CSA ΑΛ, έχοντας να αντιμετωπίσει κομβικές απουσίες. Του στόπερ Καστάν και των κεντρικών μέσων Νάλντο και Σάβιο. Απουσίες υπάρχουν και στη Φλαμένγκο, έχει όμως μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο. Λογικό φαβορί οι φιλοξενούμενοι, μπορούν να επιβεβαιώσουν το διπλό.

Από τρεις σερί (εκτός έδρας) ήττες προέρχεται η Φορταλέζα. Σήμερα επιστρέφει στο σπίτι της, απέναντι στην Κρουζέιρο, μία αναμέτρηση που έχει να αντιμετωπίσει απουσίες βασικών μονάδων της από την επίθεση. Η Κρουζέιρο δείχνει βελτίωση εδώ και καιρό, αλλά δεν μπορεί στις λεπτομέρειες να πάρει τη νίκη. Στα οκτώ ματς το σερί χωρίς τρίποντο (4 ισοπαλίες, 4 ήττες) και το ενδεχόμενο να σπάσει αυτό το αρνητικό σερί σήμερα, μοιάζει πολύ πιθανό. Στις δυόμισι μονάδες τιμάται το διπλό και μπαίνει στις επιλογές μας.

 

Τελευταία Νέα