Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα στους τελικούς Κυπέλλων

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα στους τελικούς Κυπέλλων

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Για έκτη σερί σεζόν η Μπαρτσελόνα θα αγωνιστεί στον τελικό Κυπέλλου Ισπανίας, κάτι που αποτελεί επίδοση ρεκόρ. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε αντιμετωπίζει τη Βαλένθια σε ουδέτερη έδρα (της Μπέτις) και στοχεύει να κατακτήσει για 31η φορά το τρόπαιο. Είναι η 41η φορά για τους Καταλανούς που αγωνίζονται στον τελικό του Κόπα Ντελ Ρέι και για τη Βαλένθια η 17η, με τις «νυχτερίδες» να έχουν επτά κατακτήσεις κατά το παρελθόν.

Είναι το τρίτο φετινό μεταξύ τους ματς. Στα δυο που προηγήθηκαν, για το πρωτάθλημα της Πριμέρα Ντιβιζιόν, σκόραραν αμφότερες και δεν υπήρξε νικητής. Ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Βαλένθια και 2-2 στο «Καμπ Νου». Μοιάζει πολύ λογικό το ενδεχόμενο να βρουν και στο σημερινό ματς δίχτυα οι δύο αντίπαλοι, όμως λόγω του αποκλεισμού της Μπαρτσελόνα από τη Λίβερπουλ στο Τσάμπιονς Λιγκ, περιμένουμε από τους παίκτες του Βαλβέρδε να βγάλουν μεγαλύτερο πάθος και ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας έτσι αντίδραση.

Υπολογίζοντας τις παραπάνω παραμέτρους, σε ότι αφορά τα προγνωστικά στοιχήματος, επιλέγουμε το συνδυαστικό στοίχημα, άσο και G/G, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2.75 στη Sportingbet. Η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί, έχεις τις περισσότερες πιθανότητες να νικήσει, όμως δύσκολα θα κρατήσει και το μηδέν στην άμυνα.

Τελικός Κυπέλλου και στη Γερμανία, με την Λειψία να αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου. Η Μπάγερν διαχρονικά φημίζεται για το επιθετικό ποδόσφαιρο. Φάνηκε άλλωστε και φέτος, αφού όπως δείχνουν τα στατιστικά στοίχημα, είχε την καλύτερη επίθεση στην Μπουντεσλίγκα. Η Λειψία σε σχέση με πέρσι, φέτος έδειξε την πρόθεση να προσέξει και την άμυνα.

Ηταν κάτι που έκανε και στα δύο φετινά ματς με τους Βαυαρούς (0-1 εκτός έδρας, 0-0 εντός έδρας) και κάτι ανάλογο περιμένουμε και σήμερα. Να αποφύγει να πάρει από την αρχή πολλά ρίσκα και την Μπάγερν Μονάχου να είναι η ομάδα που θα έχει την κατοχή. Στις λεπτομέρειες είναι πολύ πιθανό να κριθεί ο τελικός και με το ανάλογο ρίσκο, επιλέγουμε την ισοπαλία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα