Προγνωστικά στοιχήματος | Σημεία σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Σημεία σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Δυσκολίες την τελευταία 10ετία για την πρωταθλήτρια Γαλλίας του 1997-98, Λανς. Από το 2008-09 αγωνίζεται κυρίως στην δεύτερη κατηγορία, εκεί που φέτος τερμάτισε στην πέμπτη θέση και θα συμμετάσχει στα πλέι οφ ανόδου. Σήμερα φιλοξενείται από την Παρί, σε νοκ-άουτ ματς για τα προημιτελικά και θα έχει τη συμπαράσταση 7.000 φιλάθλων στην προσπάθεια να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Χρειάστηκε να κάνει ένα σερί τριών νικών στο φινάλε της σεζόν για να καταφέρει έτσι, έστω και στο τέλος, να φτάσει στην εκπλήρωση της στόχου της, της διεκδίκησης της ανόδου. Πρόκειται άλλωστε για μία ομάδα που διαθέτει έμπειρο και ποιοτικό ρόστερ ενώ ο προπονητής της (Φιλίπ Μοντανιέ) δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Χωρίς κάποια σημαντική απουσία στην αναμέτρηση και η Παρί - που χαρακτηρίζεται ομάδα έδρας - η οποία επίσης χάρη σε ένα σερί τριών νικών στο τέλος, μπήκε στα πλέι οφ.

Η Λανς υπερτερεί βάσει ρόστερ, δείχνει πως βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο αυτή τη στιγμή και το διπλό, που προσφέρεται οριακά σε τιμές φαβορί – στο 2.70 στη Novibet - έχει λογική και καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Πλέι οφ για τη συμμετοχή στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και δη στο Γιουρόπα Λιγκ, στην Ολλανδία. Η Φίτεσε υποδέχεται την Γκρόνινγκεν, από την οποία ηττήθηκε 2-1 στην πρώτη αναμέτρηση, ως φιλοξενούμενη. Εξαιρετική η εντός έδρας συμπεριφορά της Φίτεσε, έχει ηττηθεί στην έδρα της φέτος μόνο από τον πρωταθλητή Αγιαξ τη στιγμή που η Γκρόνινγκεν δεν έχει την ίδια καλή παρουσία ως φιλοξενούμενη (3 νίκες, 5 ισοπαλίες, 9 ήττες). Δίνουμε το προβάδισμα στον άσο.

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με μπάσκετ και τους τελικούς της Ανατολής στο ΝΒΑ, μεταξύ Τορόντο – Μιλγουόκι. Ακόμα και στο τελευταίο χρονικά ματς που το Μιλγουόκι δεν ήταν ιδιαίτερα καλό, ηττήθηκε πολύ δύσκολα. Σήμερα περιμένουμε καλύτερη παρουσία από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους συμπαίκτες του και να κάνουν το 3-1 στη σειρά και επιλέγουμε το διπλό. Την πρόκριση στον μεγάλο τελικό παίρνει η ομάδα που θα φτάσει πρώτη τις 4 νίκες και θα αντιμετωπίσει τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

 

Τελευταία Νέα