Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα στο «αντίο» του Τσάβι

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα στο «αντίο» του Τσάβι

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Το πλέον επιτυχημένο κλαμπ στο Κατάρ είναι η Αλ Σαντ, η οποία προέρχεται από την 14η κατάκτηση του εγχώριου πρωταθλήματος. Ηταν παράλληλα και η πρώτη ομάδα της χώρας που κατέκτησε το Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ (2 φορές, η πρώτη το 1988-89), στο οποίο ολοκληρώνει τις φετινές τις υποχρεώσεις στη φάση των ομίλων σήμερα και τη συνάντηση με την Περσέπολις στο Ιράν.

Ιδιαιτερότητα της σημερινής αναμέτρησης για την Αλ Σαντ, είναι το γεγονός πως αγωνίζεται για τελευταία φορά στην καριέρα του ο Τσάβι. Ο 39χρονος πλέον Ισπανός κεντρικός μέσος βάζει τέλος στη σπουδαία καριέρα του, έχοντας μεταξύ άλλων στο παλμαρέ του, Παγκόσμιο Κύπελλο, δύο Euro και τέσσερα Τσάμπιονς Λιγκ, όλα με την Μπαρτσελόνα, στην οποία αγωνίστηκε από το 1999 έως το 2016, όταν και αποχώρησε με προορισμό την Αλ Σαντ του Κατάρ.

Βαθμολογικά το ματς με την Περσέπολις είναι αδιάφορο, από τη στιγμή που η Αλ Σαντ έχει προκριθεί στους 16 και η Περσέπολις είναι αποκλεισμένη. Στο «αντίο» του Ισπανού σταρ, η ομάδα μπορεί να βρει το κίνητρο που χρειάζεται ώστε να συνδυαστεί με νίκη. Με το ανάλογο ρίσκο, το διπλό που προσφέρεται σε απόδοση 2.55 στη Sportingbet, αποτελεί την επιλογή μας.

Σε επίπεδο πρωταθλημάτων τώρα, μεταξύ άλλων υπάρχει δράση στην Α Σουηδίας. Τέσσερα τα ματς που διεξάγονται σήμερα, μεταξύ αυτών το Γκέτεμποργκ – Χάμαρμπι. Κοινό στοιχείο των δύο ομάδων είναι η επιθετική ικανότητα. Όπως φαίνεται άλλωστε στις βαθμολογίες στοίχημα, πρόκειται για τις δύο ομάδες με τις καλύτερες επιθέσεις μέχρι στιγμής στην κατηγορία. Αμφότερες έχουν βρει δίχτυα 18 φορές σε 9 αγώνες.

Η μέχρι στιγμής εικόνα τους και το γεγονός πως βρίσκονται σε καλή κατάσταση αμφότερες, προδιαθέτει για ένα ματς που μπορούν να σκοράρουν και οι δύο. Το ενδεχόμενο να βρουν δίχτυα και οι δύο ομάδες στο μεταξύ τους αποτελεί την επιλογή μας, με την οποία ολοκληρώνουμε τις επιλογές στοιχήματος από το σημερινό κουπόνι ΟΠΑΠ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα