Προγνωστικά στοιχήματος | Ωρα τίτλου για Γαλατασαράι

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ωρα τίτλου για Γαλατασαράι

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Πρωταθλητής με τρίτη διαφορετική ομάδα μπορεί να γίνει ο Κώστας Μήτρογλου σήμερα, εφόσον η ομάδα του, Γαλατασαράι, επικρατήσει στο ντέρμπι των πρωτοπόρων της Μπασακσεχίρ, την οποία φιλοξενεί. Ο διεθνής φορ, που είναι εξαιρετικά αμφίβολος για σήμερα λόγω τραυματισμού, έχει κατακτήσει πρωτάθλημα κατά το παρελθόν με Ολυμπιακό στην Ελλάδα και Μπενφίκα στην Πορτογαλία.

Γαλατασαράι και Μπασακσεχίρ ισοβαθμούν στην πρώτη θέση της κατάταξης και η γηπεδούχος έχει το αβαντάζ πως την ευνοεί και η ισοπαλία αφού υπερτερεί στα κριτήρια ισοβαθμίας. Εξαιρετική η εντός έδρας παρουσία της Γαλατασαράι φέτος, όπου και διατηρεί το αήττητο, με 12 νίκες και 4 ισοπαλίες σαν απολογισμό.

Η Μπασακσεχίρ το τελευταίο διάστημα δείχνει να ξεμένει από δυνάμεις (1 νίκη, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες στα 5 πιο πρόσφατα. Σε συνάρτηση και με την έδρα, ο άσος του 1.75 στη Vistabet αποκτά τις περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Σε ένα από τα πρώτα χρονικά ματς της ημέρας στο κουπόνι ΟΠΑΠ, η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί την Μπέτις. Φινάλε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, με τη «βασίλισσα» της Ευρώπης να θέλει να κλείσει θετικά τις υποχρεώσεις της αγωνιζόμενη εντός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν όπως και η Ρεάλ βαθμολογικό κίνητρο, ενώ καλούνται να αντιμετωπίσουν και τις απουσίες των Κανάλες (μεσοεπιθετικός), Χοακίν (εξτρέμ). Στη Ρεάλ υπάρχουν οι απουσίες των Κασεμίρο (αμυντικός μέσος) και Σέρχιο Ράμος (στόπερ). Περιμένοντας ένα ματς χωρίς σκοπιμότητες και με πολύ γρήγορο ρυθμό, επιλέγουμε το Over 1.5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, σε απόδοση κοντά στο διπλασιασμό.

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές για σήμερα με τον αγώνα Νάπολι – Ιντερ για το Καμπιονάτο. Προτελευταία αγωνιστική και η Ιντερ με νίκη είναι οριστικά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ακόμα και να ηττηθεί βέβαια σήμερα, στο φινάλε έχει θεωρητικά εύκολο ματς (με την Εμπολι). Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο η Νάπολι, από τη στιγμή όμως που είναι το τελευταίο εντός έδρας ματς, θέλει να κλείσει με νίκη. Βασιζόμενοι στην επιθετική ικανότητα και των δύο ομάδων, επιλέγουμε το G/G.

 

Τελευταία Νέα