Προγνωστικά στοιχήματος | Με γνώμονα το κίνητρο και τη φόρμα

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Με γνώμονα το κίνητρο και τη φόρμα

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Η μάχη για την κατάκτηση του τίτλου κορυφώνεται στην Τουρκία. Μπεσίκτας, Γαλατασαράι και Μπασακσεχίρ οι διεκδικήτριες, με την τελευταία να έχει τις περισσότερες πιθανότητες από τη στιγμή που είναι πρωτοπόρος (στο +3 από τη δεύτερη Γαλατασαράι). Θεωρητικά, έχει τη δυνατότητα να αυξήσει τη διαφορά της, έστω και προσωρινά σήμερα, καθώς υποδέχεται την ουραγό Γκέζτεπε.

Όπως επιβεβαιώνουν τα στατιστικά στοιχήματος, η Γκέζτεπε εκτός από ουραγός, είναι και η πιο ντεφορμέ ομάδα, με 2 ισοπαλίες και 4 ήττες στα 6 πιο πρόσφατα ματς. Επιπροσθέτως, η φιλοξενούμενη στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά στον παράγοντα έδρα, έχοντας απολογισμό μακριά από το κοινό της, 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 12 ήττες. Περιμένοντας την Μπασακσεχίρ με επιθετικό πλάνο και αναζητώντας υψηλότερη απόδοση από την απλή νίκη της, επιλέγουμε τον άσο ημίχρονο σε απόδοση 1.75 στον Stoiximan.

Πολύ κρίσιμο ματς για την παραμονή, δίνει στη Β Γαλλίας η Νανσί, υποδεχόμενη την Αζαξιό. Ισόβαθμες, οριακά πάνω από τις θέσεις υποβιβασμού βρίσκονται οι δύο ομάδες. Η έδρα αποτελεί σημαντικό παράγοντα, ιδίως για την Αζαξιό (3 νίκες, 5 ισοπαλίες, 9 ήττες εκτός έδρας) η οποία ως φιλοξενούμενη δέχεται και εύκολα γκολ. Η γηπεδούχος έχει ως σύμμαχο την παράδοση (5-4-0 από το 2000) ενώ διαθέτει ποιοτικότερο ρόστερ. Δίνουμε προβάδισμα στη Νανσί και επιλέγουμε τον άσο, επιλογή που προσφέρεται πάνω από δύο μονάδες.

Από τη Β Γαλλίας προέρχεται η τελευταία επιλογή της ημέρας στα προγνωστικά στοιχήματος και τη συνάντηση Ορλεάν – Τρουά. Πέντε σερί νίκες για την Τρουά, δείγμα της εξαιρετικής αγωνιστικής κατάστασης που βρίσκεται τη δεδομένη στιγμή. Η Ορλεάν διεκδικεί την είσοδο στα πλέι οφ, όμως η εικόνα της στα δύο πιο πρόσφατα ματς δεν ήταν ιδιαίτερα καλή, γνωρίζοντας εκτός έδρας ήττες από Μπρεστ (1-3) και Νανσί (0-1).

Σύμφωνα με την αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων, το διπλό έρχεται σε πρώτο πλάνο και αποτελεί την επιλογή μας.

 

Τελευταία Νέα