Προγνωστικά στοιχήματος | Πληρώνει καλά το G/G του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Πληρώνει καλά το G/G του ΠΑΟΚ

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Το ζευγάρι του τελικού Κυπέλλου θα γίνει γνωστό σήμερα, οπότε και πραγματοποιούνται οι αγώνες ρεβάνς για τα ημιτελικά. Η Λαμία φιλοξενεί την ΑΕΚ, με την Ενωση να επικρατεί 2-0 ενώ ίδιο ήταν το σκορ και στην Τούμπα, με Αστέρα Τρίπολης – ΠΑΟΚ να λύνουν τις διαφορές τους νωρίτερα στην Τρίπολη. Από την αναμέτρηση του «Θ. Κολοκοτρώνης» προκύπτει και η πρώτη επιλογή της ημέρας σε ότι αφορά τα προγνωστικά στοιχήματος.

Το ματς γίνεται στη... σκιά της κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον δικέφαλο του Βορρά. Οι Θεσσαλονικείς οφείλουν να ξεχάσουν τους πανηγυρισμούς από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα και να επικεντρωθούν στο Κύπελλο, το οποίο επίσης είναι στόχος. Το σκορ του πρώτου αγώνα (2-0) δίνει προβάδισμα στον ΠΑΟΚ που ουσιαστικά σήμερα καλείται απλά να διαχειριστεί το αποτέλεσμα. Αν κάτι χαρακτηρίζει φέτος τους εν ενεργεία πρωταθλητές είναι η επιθετική ικανότητα. Ο Αστέρας πλέον είναι αναγκασμένος να κυνηγήσει το αποτέλεσμα στην προσπάθεια για την ανατροπή, κάτι που προδιαθέτει για ένα ματς με γρήγορο ρυθμό από νωρίς και γκολ. Επιλέγουμε το G/G, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2.15 στη Vistabet.

Σε πολύ μικρό ποσοστό έχει μειωθεί το ενδεχόμενο παραμονής της Βαγιαδολίδ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν μετά και το αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής (0-0) με την Ουέσκα. Οι εκτός έδρας επιδόσεις ήταν αυτές που στοίχισαν σε μεγάλο βαθμό στη φετινή της παρουσία (3 νίκες, 1 ισοπαλία, 12 ήττες). Σήμερα έχει υποχρεώσεις στην έδρα της Σεβίλλης, μία έδρα στην οποία μετράει έξι σερί ήττες. Το συνδυαστικό άσος και Over, μπορεί έτσι να αποτελέσει επιλογή με μεγαλύτερο ρίσκο και καλύτερη απόδοση.

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας από την Ελβετία και τον νοκ-άουτ ημιτελικό Κυπέλλου μεταξύ Ζυρίχης – Βασιλείας. Η Βασιλεία είναι αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις από το Δεκέμβριο (εδώ και 15 ματς) την ίδια στιγμή που η Ζυρίχη έχει μόλις 1 νίκη στα 10 πιο πρόσφατα. Η φόρμα είναι ξεκάθαρα με την πλευρά των φιλοξενούμενων και το διπλό αποτελεί την επιλογή μας.

 

Τελευταία Νέα