Προγνωστικά στοιχήματος | Τα αουτσάιντερ και ο Αγιαξ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Τα αουτσάιντερ και ο Αγιαξ

bet365

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον το σημερινό κουπόνι ποδοσφαίρου, με παιχνίδια από την Πρέμιερ Λιγκ, την Α’ Ισπανίας, την Ολλανδία, τη Β’ Γαλλίας και όχι μόνο.

Πρέμιερ Λιγκ

Το πολύ μεγάλο ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουν. – Μάντσεστερ Σίτι διεξάγεται αύριο Τετάρτη, όμως και σήμερα έχουμε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Τότεναμ υποδέχεται την Μπράιτον με στόχο να κάνει ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την τετράδα (Τσάμπιονς Λιγκ), ενώ τη δική του σημασία έχει και το Γουότφορντ – Σαουθάμπτον, το δεύτερο παιχνίδι της κατηγορίας που περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι ΟΠΑΠ.
Για τη Γουότφορντ η μεγάλη πρόκληση είναι ο τελικός Κυπέλλου απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, στις 18 Μαΐου. Μέχρι τότε στόχος είναι η 7η θέση, η οποία θα της δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο ανεξάρτητα από το τι θα κάνει στον τελικό Κυπέλλου. Σε κάθε περίπτωση, η σεζόν που πραγματοποιεί η ομάδα του Χάβι Γκράθια είναι μία από τις καλύτερες της ιστορίας της. Υποδέχεται τη Σαουθάμπτον, της οποίας το κίνητρο είναι επίσης μεγάλο και αφορά την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ.
Θεωρητικά οι «Αγιοι» έχουν εύκολο πρόγραμμα (μεταξύ άλλων υποδέχονται την Χάντερσφιλντ την τελευταία αγωνιστική), όμως προφανώς δεν θα έλεγαν «όχι» να καθάριζαν μια ώρα αρχύτερα. Είναι βελτιωμένοι από τότε που άλλαξαν προπονητή και παρά την ήττα με εμφάνιση-πισωγύρισμα την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στη Νιουκάστλ (3-1 εκτός), θεωρούμε ότι μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα απόψε.
Εξάλλου, στα 8 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους έχασαν μόνο από Αρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Νιουκάστλ που προαναφέραμε. Στα προγνωστικά μας επιλέγουμε το διπλό στο draw no bet, σε απόδοση 2,30 στη Novibet.

Υπόλοιπο κουπόνι ποδοσφαίρου

Στα άλλα ματς για στοίχημα σήμερα, μπορούμε να σταθούμε στο goal/goal στο ματς του Αγιαξ με τη Φίτεσε για την εμβόλιμη αγωνιστική της Α’ Ολλανδίας. Ο «Αίαντας» φουλάρει για τον τίτλο και θέλει τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή, λίγες ημέρες πριν ταξιδέψει στο Λονδίνο για τον πρώτο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τον Αγιαξ. Θεωρούμε ότι θα φτάσει στη νίκη και επειδή η Φίτεσε είναι πολύ επιθετική ομάδα (δέχεται και σκοράρει πολύ εύκολα), ο άσος σε συνδυασμό με το over 3,5 μπορεί να αποτελέσει επιλογή (2,05).
Τέλος, από την εμβόλιμη αγωνιστική της Β’ Γαλλίας, έχει νόημα να ψάξουμε σε απόδοση αουτσάιντερ τον άσο της Μπεζιέ στην αναμέτρηση με την Κλερμόν. Μονόπλευρο το βαθμολογικό κίνητρο, οι γηπεδούχοι παίζουν κάτι σαν τελικό στη μάχη για την παραμονή και μετά το εντυπωσιακό 6-5 επί της Βαλενσιέν την Παρασκευή, μπορούν να ντουμπλάρουν τις νίκες τους απέναντι σε μια ομάδα που έχει να κερδίσει 4 παιχνίδια.
Αναλύσεις, στατιστικά και προγνωστικά από το σημερινό πρόγραμμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ μπορείτε να δείτε και στο Bet 10, την καθημερινή στοιχηματική εκπομπή που μεταδίδεται μέσα από το κανάλι της Kingbet στο Youtube.
 

Τελευταία Νέα