Προγνωστικά στοιχήματος | Τον πρώτο λόγο οι έδρες

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Τον πρώτο λόγο οι έδρες

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Επτά φορές έχει αντιμετωπίσει η Γκιμαράες την Αβες σε επίπεδο μεγάλης κατηγορίας της Πορτογαλίας και δεν έχει ηττηθεί σε καμία, με πέντε νίκες και 2 ισοπαλίες απολογισμό. Οι δύο ομάδες τίθενται σήμερα αντιμέτωπες στην έδρα της Γκιμαράες και τα δεδομένα μοιάζουν ευνοϊκά ώστε να φτάσει σε ακόμα ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Η γηπεδούχος στα ματς που καλείται να δώσει στην έδρα της παρουσιάζεται άκρως ανταγωνιστική. Οπως επιβεβαιώνουν τα στατιστικά στοιχήματος, στο γήπεδό της έχει συγκεντρώσει τους 30 από τους συνολικά 45 βαθμούς της, με απολογισμό 9 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Οριακά πάνω από τις θέσεις του υποβιβασμού βρίσκεται η Αβες, η οποία αντιμετωπίζει επιθετικό πρόβλημα. Η δυσκολία που έχει στο γκολ είναι και ο τομέας που έχει στοιχίσει σημαντικά. Οι εντός έδρας επιδόσεις της Γκιμαράες και η εξαιρετική παράδοση απέναντι στην Αβες δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. Επιλέγουμε έτσι τον άσο, σημείο που προσφέρεται σε απόδοση 1.85 στο Pamestoixima.gr.

Συνεχίζουμε στη Σκωτία και στην αναμέτρηση Εϊρ – Ρος Κάουντι για την Τσάμπιονσιπ. Πρωταγωνιστικοί οι στόχοι των δύο ομάδων, αφορούν την άνοδο. Η Ρος Κάουντι είναι πρωτοπόρος και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της απευθείας ανόδου στη μεγάλη κατηγορία της χώρας. Αλλωστε, χρειάζεται μόνο 4 βαθμούς στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν τη στιγμή που ακολουθούν δύο εύκολα θεωρητικά ματς. Η Εϊρ στοχεύει στην άνοδο μέσω των πλέι οφ. Είναι αξιόπιστη στο γήπεδό της (7 νίκες, 4 ισοπαλίες, 4 ήττες) ενώ διαθέτει και τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας, Λόρενς Σάκλαντ (φορ, 23 γκολ). Με το ανάλογο ρίσκο, επιλέγουμε τον άσο, ο οποίος αγγίζει τον τετραπλασιασμό.

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας με Ευρωλίγκα και την αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός. Είναι το δεύτερο ματς της σειράς, με τη Ρεάλ να επικρατεί δύσκολα στο πρώτο (75-72) και να διευρύνει την παράδοση (6 σερί νίκες επί της ελληνικής ομάδας). Οι «πράσινοι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία σε αυτή την αναμέτρηση, αφού βρίσκονταν με +6 πόντους μπροστά στον αγώνα στην 4η περίοδο. Επιλέγουμε τον άσο με χάντικαπ στους 5.5 πόντους.

 

Τελευταία Νέα