Προγνωστικά στοιχήματος | Ποντάρισμα σε άσους

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ποντάρισμα σε άσους

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Δανίας έχει η Κοπεγχάγη, μετά και την ολοκλήρωση 29 αγωνιστικών. Βρίσκεται στο +5 από τη δεύτερη της βαθμολογίας Μίντιλαντ, την οποία υποδέχεται σήμερα σε ένα κομβικό ματς. Σε ενδεχόμενο επικράτησης αποσπάται στο +8 και ουσιαστικά «κλειδώνει» τον τίτλο, έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Σύμμαχος για την ομάδα του Στόλε Σόλμπακεν η παράδοση (20-6-5) και το γεγονός πως εντός έδρας είναι άκρως ανταγωνιστική. Ο φετινός εντός έδρας απολογισμός της είναι 12 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα σε επίπεδο πρωταθλήματος ενώ είναι και η ομάδα με την καλύτερη επίθεση συνολικά. Σίγουρα η Μίντιλαντ δεν μπορεί να υποτιμηθεί, πρόκειται άλλωστε για την περσινή πρωταθλήτρια, όμως ο άσος δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο. Με το ανάλογο ρίσκο, επιλέγουμε το ενδεχόμενο νίκης της Κοπεγχάγης σε απόδοση 2.17 στον Stoiximan.

Οι επαναληπτικοί αγώνες για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, είναι φυσικά αυτοί που ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα και κατά συνέπεια στο κουπόνι ποδοσφαίρου. Το ματς που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά από τη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι αυτό ανάμεσα σε Νάπολι και Αρσεναλ. Ιδιαιτερότητα εν όψει του σημερινού αγώνα, το γεγονός πως και τις τρεις προηγούμενες φορές που συναντήθηκαν στην Ευρώπη, έληξε με ακριβές σκορ 2-0 υπέρ της γηπεδούχου. Δύο φορές με γηπεδούχο τη Νάπολι και μία με την Αρσεναλ (στο πρώτο φετινό μεταξύ τους για τα προημιτελικά).

Η ιταλική ομάδα, στην οποία προπονητής είναι ο πολύπειρος Κάρλο Αντσελότι, δηλώνει πως θέλει την πρόκριση και θα εξαντλήσει τα περιθώρια για να το καταφέρει. Με δεδομένες τις αμυντικές αδυναμίες που παρουσιάζει φέτος η Αρσεναλ μακριά από την έδρα της και το γεγονός πως η Νάπολι παρουσιάζεται πανίσχυρη στην έδρα της, επιλέγουμε τον άσο, ο οποίος πάντως θα μπορούσε να προσφερόταν και σε υψηλότερη απόδοση. Οι δύο άσοι, της Κοπεγχάγης για το πρωτάθλημα Δανίας και της Νάπολι στο Γιουρόπα Λιγκ, αποτελούν τις επιλογές στοιχήματος για σήμερα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα