Προγνωστικά στοιχήματος | Καλύπτει έδαφος η Λάτσιο

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Καλύπτει έδαφος η Λάτσιο

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Ο μεγάλος Αγιαξ είναι και πάλι εδώ. Ο ποδοσφαιρικός γίγαντας της Ολλανδίας επικράτησε και στο Τορίνο της Γιουβέντους (2-1) και επιβεβαίωσε έτσι με τον καλύτερο τρόπο πως η πρόκριση επί της Ρεάλ Μαδρίτης στον προηγούμενο γύρο, μόνο τυχαία δεν ήταν. Ο Αίαντας θα μάθει σήμερα τον αντίπαλό του στα ημιτελικά που θα μία εκ των Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ. Το εν λόγω ματς, μαζί με το Πόρτο – Λίβερπουλ, ξεχωρίζουν όπως είναι φυσικό από το σημερινό πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο και οι αναμετρήσεις για τα πλέι οφ στην Ευρωλίγκα, στο μπάσκετ.

Σε ότι αφορά τα προγνωστικά στοιχήματος, θα πορευτούμε με την αναμέτρηση Λάτσιο – Ουντινέζε για τη Serie A. Τα τρία ματς χωρίς νίκη, με πιο πρόσφατη την ήττα στο Μιλάνο, έφεραν πίσω τη Λάτσιο στη βαθμολογία και στο -6 από την 4άδα, που δίνει πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τα περιθώρια έχουν στενέψει και στην αναμέτρηση με την Ουντινέζε, το ζητούμενο δεν μπορεί να είναι άλλο από την κατάκτηση των τριών βαθμών. Η παράδοση (7 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα την τελευταία 10ετία) και το γεγονός πως η Λάτσιο παρουσιάζεται ανταγωνιστική στην έδρα της φέτος (8-4-3), της δίνουν το προβάδισμα νίκης.

Με δεδομένο πάντως πως η Ουντινέζε υστερεί σημαντικά εκτός έδρας, έχοντας νικήσει φέτος μόνο την ουραγό Κιέβο (5 ισοπαλίες και 9 ήττες) και η Λάτσιο είναι ομάδα που θέλει να βάζει τις βάσεις νίκης από το πρώτο 45λεπτο, επιλέγουμε το Over 1.5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 2.50 στην Betshop.

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας από τη Γαλλία και το εξ αναβολής ματς Ναντ – Παρί Σεν Ζερμέν. Η φιλοξενούμενη, η οποία απογοήτευσε στο τελευταίο χρονικά ματς (ήττα 5-1 στην έδρα της Λιλ), έχει να αντιμετωπίσει σημαντικότατες απουσίες παικτών για το ματς. Μεταξύ άλλων δεν θα προσφέρουν οι Τιάγκο Σίλβα (στόπερ), Μάρκο Βεράτι (κεντρικός μέσος), Μπαπέ (φορ) και Καβάνι (φορ). Η Ναντ έχει ανεβασμένο ηθικό μετά την επικράτηση επί της Λυών (2-1) και παρουσιάζεται ανταγωνιστική στο γήπεδό της (6-4-5). Οι γηπεδούχοι μπορούν τουλάχιστον να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα και να επιβεβαιώσουν το G/G.

 

Τελευταία Νέα