Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα στο Τσάμπιονς Λιγκ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα στο Τσάμπιονς Λιγκ

bet365

Οι επαναληπτικοί της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ απόψε (Τρίτη, 16/04) και αύριο (Τετάρτη, 17/04) ξεχωρίζουν στο μεσοβδόμαδο κουπόνι ΟΠΑΠ και το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι πάντα μεγάλο σε τέτοιες περιπτώσεις.
Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουν.
Το πρωτάθλημα Ισπανίας έχει εξασφαλιστεί για την Μπαρτσελόνα και το μόνο που απομένει είναι να κριθεί και μαθηματικά. Ηδη, στα δύο πιο πρόσφατα ματς για την Πριμέρα Ντιβιζιόν και ενόψει των αναμετρήσεων για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει προφυλάξει τους σημαντικούς παίκτες της ομάδας. Το έκανε στο εκτός έδρας με τη Βιγιαρεάλ (4-4) και το πιο πρόσφατο χρονικά ματς, την ισοπαλία χωρίς σκορ με την Ουέσκα. Στο συγκεκριμένο, πήραν ανάσες μεταξύ άλλων από τον Βάσκο προπονητή οι Πικέ (στόπερ), Αλμπα (μπακ), Μπουσκέτς (μέσος), Ράκιτιτς (μέσος) και φυσικά οι Σουάρεζ και Μέσι.
Οι «μπλαουγκράνα» υποδέχονται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας και το αβαντάζ από το αποτέλεσμα στην Αγγλία (νίκη 1-0). Ηταν η τέταρτη σερί νίκη για την Μπαρτσελόνα επί της αγγλικής ομάδας, συμπεριλαμβανομένων και των τελικών το 2008-09 και 2010-11. Σε συνολικά 4 επισκέψεις των «κόκκινων διαβόλων», η Μπαρτσελόνα μετράει 2 νίκες και 2 ισοπαλίες. Το ματς ξυπνά θετικές μνήμες στον προπονητή των Αγγλων, Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, καθώς με δικό του γκολ στο συγκεκριμένο γήπεδο, η Μάντσεστερ είχε κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ το 1999. Ο Νορβηγός εδώ και λίγο καιρό έχει μονιμοποιηθεί στην τεχνική ηγεσία, ωστόσο η ομάδα δείχνει να έχει ξεμείνει από φαντασία. Αυτό πάντως που δεδομένα έχει αλλάξει, είναι η αγωνιστική φιλοσοφία της Μάντσεστερ, που έχει γίνει ξανά άκρως επιθετική.
Με δεδομένο πως οι «κόκκινοι διάβολοι» στηρίζονται στην επίθεση, κάτι ανάλογο περιμένουμε και σήμερα. Επιλέγουμε το G/G για στοίχημα, με το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες να προσφέρεται σε ικανοποιητική απόδοση στη Bet365.
Γιουβέντους – Αγιαξ
Στο άλλο ματς της ημέρας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, η αήττητη ως γηπεδούχος στο νέο της γήπεδο Γιουβέντους (22 νίκες και 12 ισοπαλίες ο απολογισμός της) υποδέχεται τον Αγιαξ. Οι Ολλανδοί έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις φέτος και αν μη τι άλλο διαθέτουν μεγάλη ποιότητα στην επίθεση. Κυνική η «γηραιά κυρία» στα περισσότερα φετινά ματς ενώ διαθέτει και τον κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης, Κριστιάνο Ρονάλντο, που πλέον έχει φτάσει πλέον τα 125 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος από το κουπόνι ποδοσφαίρου και μπάσκετ, μέσα από τη στοιχηματική εκπομπή Bet10 στο Youtube.

 

Τελευταία Νέα