Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα σε Αγγλία, Ιταλία

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα σε Αγγλία, Ιταλία

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Τον Δεκέμβριο του 2008, σημειώθηκε η τελευταία εκτός έδρας νίκη της Μπέρμιγχαμ επί της Ιπσουϊτς. Εκτοτε ο απολογισμός της γηπεδούχου είναι πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Σήμερα οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες για την Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας και τα δεδομένα μοιάζουν ευνοϊκά για τη φιλοξενούμενη ώστε να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών και να δώσει τέλος στην αρνητική αυτή παράδοση.

Η Ιπσουϊτς είναι ουραγός της κατάταξης στην Τσάμπιονσιπ, ενώ όπως επιβεβαιώνουν και τα στατιστικά στοιχήματος, είναι η ομάδα με τη δεύτερη χειρότερη επίθεση. Το γεγονός πως δεν έχει το εύκολο γκολ, είναι και αυτό που έχει στοιχίσει στη φετινή της πορεία και απομένει πλέον να κριθεί ο υποβιβασμός στη Λιγκ 1 και μαθηματικά.

Η Μπέρμιγχαμ παρουσιάζεται ανταγωνιστική και εκτός έδρας (6 νίκες, 6 ισοπαλίες και 8 ήττες ο απολογισμός της) και έχει τη δυνατότητα με μία νίκη σήμερα να πάρει σημαντική ανάσα για την παραμονή της. Δείχνει σε καλή κατάσταση. Νίκησε την πρωτοπόρο Λιντς (1-0) και αναδείχθηκε ισόπαλη με τη δεύτερη της βαθμολογίας Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (1-1) στα δύο πιο πρόσφατα ματς. Ρισκάρουμε με το διπλό, σημείο που προσφέρεται σε απόδοση 2.15 στη Sportingbet.

Το ματς μεταξύ της Μίλαν με τη Λάτσιο για το Καμπιονάτο, είναι στο μεταξύ το ματς που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα. Κομβικής σημασίας αναμέτρηση με φόντο την 4η θέση και τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου, με τη Μίλαν να έχει ως σύμμαχο την παράδοση. Το 1989 ηττήθηκε τελευταία φορά στην έδρα της από τους «λατσιάλι» και μετρά 17 νίκες και 11 ισοπαλίες έως σήμερα. Οι «ροσονέρι» οι οποίοι έχουν γνωρίζει ήττες από Ιντερ και Γιουβέντους στα 4 πιο πρόσφατα ματς (0-1-3 ο απολογισμός τους), έχουν έναν παραπάνω λόγο να αντιδράσουν σήμερα και σε συνάρτηση με την παράδοση, θα τους εμπιστευτούμε, με τον άσο να προσφέρεται σε τιμές οριακού φαβορί και πάνω από τις δυόμισι μονάδες.

 

Τελευταία Νέα