Προγνωστικά στοιχήματος | Η ευκαιρία της Βαλένθια

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Η ευκαιρία της Βαλένθια

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Τα πρώτα ματς για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώθηκαν και σήμερα τη σκυτάλη παίρνει η δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA, το Γιουρόπα Λιγκ. Οπως και στην μεγάλη διοργάνωση, έτσι και εδώ, τα ματς είναι διπλά και ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ σε ενδεχόμενη ισοπαλία στο συνολικό σκορ. Δύο ομάδες από την Ισπανία μετέχουν στους «8» και αυτές θα αγωνιστούν μεταξύ τους. Πρόκειται για το ζευγάρι Βιγιαρεάλ – Βαλένθια. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν το 2003-04 για τα ημιτελικά, με τη Βαλένθια να προκρίνεται (0-0 εκτός έδρας, 1-0 εντός έδρας), στη σεζόν που κατέκτησε και το πρωτάθλημα Ισπανίας. Το έκτο στην ιστορία της.

Εδώ και λίγα χρόνια γίνεται μία προσπάθεια ώστε η Βαλένθια να καταφέρει να έχει ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο. Φέτος «μάχεται» για τις θέσεις 4-6 και έχει «σφιχτή» τακτική. Φυσικά μπορεί να εξασφαλίσει τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ και μέσω της διοργάνωσης, εφόσον την κατακτήσει. Πρώτα από όλα βέβαια πρέπει να ξεπεράσει το «εμπόδιο» της Βιγιαρεάλ, η οποία ενδέχεται και σήμερα να έχει αλλαγές στην 11άδα, εν όψει των «τελικών» που ακολουθούν στο πρωτάθλημα.

Σε καμία περίπτωση πάντως δεν μπορεί να υποτιμηθεί η Βιγιαρεάλ, η οποία έχει αποκλείσει Ζενίτ και Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και το γεγονός πως παίζει χωρίς άγχος στην Ευρώπη, είναι κάτι που δείχνει πως την βοηθάει. Επειδή πάντως το στοίχημα είναι πρώτα από όλα απόδοση, ρισκάρουμε με το διπλό της Βαλένθια, θεωρώντας πως μπορεί να αξιοποιήσει το γεγονός πως το «κίτρινο υποβρύχιο» θα προφυλάξει κάποιους παίκτες και η ίδια βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση τη δεδομένη στιγμή. Το διπλό προσφέρεται σε απόδοση 2.50 στην Interwetten.

Ισως το πιο ενδιαφέρον ματς της βραδιάς, διεξάγεται στο Λονδίνο, μεταξύ Αρσεναλ – Νάπολι. Με δεδομένο πως ο νικητής θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά μία εκ των Βιγιαρεάλ-Βαλένθια, δίνει το δικαίωμα σε όποια πάρει την πρόκριση να έχει βλέψεις για τελικό. Η Αρσεναλ παρουσιάζει δύο πρόσωπα το τελευταίο διάστημα. Το καλό στην έδρα της και το κακό μακριά από αυτή. Σε μεγάλο βαθμό ισχύει και για τη Νάπολι. Με δεδομένη και την καλή παρουσία της Αρσεναλ στην Ευρώπη ως γηπεδούχος (6-2-0 από τον Μάρτιο του 2018), επιλέγουμε τον άσο.

 

Τελευταία Νέα