Προγνωστικά στοιχήματος | Ποντάρισμα στο Νησί

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ποντάρισμα στο Νησί

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Τα ματς για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ παρουσιάζουν όπως είναι φυσικό και σήμερα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το πρόγραμμα. Σε ότι αφορά πάντως τα προγνωστικά στοιχήματος, οι σημερινές επιλογές μας δεν προέρχονται από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, αλλά από τα πρωταθλήματα. Δράση μεταξύ άλλων υπάρχει στην Αγγλία (στην Τσάμπιονσιπ), χώρα η οποία θα μας απασχολήσει στοιχηματικά. Η πρωτοπόρος Νόριτς, φιλοξενεί τη Ρέντινγκ και οι προϋποθέσεις μοιάζουν ευνοϊκές στη γηπεδούχο ώστε να σημειώσει ακόμα μία νίκη και να φτάσει ακόμα πιο κοντά στο στόχο της ανόδου στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μετά την επικράτηση επί της Κουίνς Παρκ (4-0) έφτασε στις οκτώ σερί νίκες, κάτι που αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο τη φόρμα της, τη δεδομένη χρονική στιγμή. Είναι η ομάδα που διαθέτει μακράν την καλύτερη επίθεση συνολικά στην κατηγορία (82 γκολ σε 40 αγωνιστικές) ενώ έχει και ως σύμμαχο την πρόσφατη παράδοση απέναντι στη Ρέντινγκ (4 νίκες, 1 ήττα). Η φιλοξενούμενη δεν έχει καταφέρει σε καμία περίπτωση να φανεί ανταγωνιστική μακριά από την έδρα της (2 νίκες, 9 ισοπαλίες, 9 ήττες) και δεν την χαρακτηρίζει η σταθερότητα, όπως τη σημερινή αντίπαλό της. Επιλέγουμε τον άσο στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 1.80 στη Vistabet.

Στην άνοδο, στοχεύει και η Χαλ, που μπορεί να διεκδικήσει το εισιτήριο για τη μεγάλη κατηγορία μέσω των πλέι οφ. Σήμερα έχει θεωρητικά εύκολο έργο απέναντι στην αδύναμη εκτός έδρας Γουΐγκαν και τη δυνατότητα έτσι να βελτιώσει τη θέση της στην κατάταξη. Η Γουΐγκαν είναι η ομάδα με τη χειρότερη εκτός έδρας επίδοση στην κατηγορία, μετρώντας 1 νίκη, 4 ισοπαλίες και 15 ήττες, δεχόμενη 2 γκολ κατά μέσο όρο σε κάθε εκτός έδρας αναμέτρηση. Ανταγωνιστική στην έδρα της η Χαλ (10 νίκες, 5 ισοπαλίες, 5 ήττες), η οποία δείχνει να βρίσκεται και σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, προερχόμενη από δύο νίκες. Επιλέγουμε τον άσο, σημείο με το οποίο ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας για σήμερα.

 

Τελευταία Νέα