Προγνωστικά στοιχήματος | Ρίσκο στο Τσάμπιονς Λιγκ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ρίσκο στο Τσάμπιονς Λιγκ

bet365

Η κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη στο συλλογικό ποδόσφαιρο, το Τσάμπιονς Λιγκ, βρίσκεται στην τελική ευθεία. Το προσεχές διήμερο είναι προγραμματισμένες οι πρώτες αναμετρήσεις για την προημιτελική φάση.
Δύο ματς διεξάγονται σήμερα και ισάριθμα αύριο, τα οποία περιλαμβάνονται κανονικά στο κουπόνι ΟΠΑΠ και είναι αυτά που θα μας απασχολήσουν σήμερα στα προγνωστικά στοιχήματος.
Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι
Αρχή από την αναμέτρηση του Λονδίνου, μεταξύ Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι. Συνάντηση, στην οποία η Τότεναμ δίνει το πρώτο της ματς στην Ευρώπη στο νέο της γήπεδο. Στοιχείο και των δύο είναι το επιθετικό ποδόσφαιρο. Επιθετικά αντιμετωπίζει τα εντός έδρας ματς η Τότεναμ, παντού επίθεση για τη Μάντσεστερ Σίτι. Με το ανάλογο ρίσκο και βασιζόμενοι στην αγωνιστική φιλοσοφία των δύο ομάδων και το γεγονός πως διαθέτουν ικανότητα στην επίθεση, μοιάζει πιθανό το ενδεχόμενο το σημερινό ματς να ανοίξει σε ρυθμό από νωρίς και να έχει γκολ, με το Over 1.5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο να αποτελεί την επιλογή μας, σε απόδοση 2.40 στη Bwin.
Από το εν λόγω ματς μπορεί να γίνει επιλογή και σε σκόρερ, με Σέρχιο Αγουέρο (Μάντσεστερ Σίτι) και Χάρι Κέιν (Τότεναμ) να είναι δύο περιπτώσεις παικτών που έχουν αρκετές πιθανότητες να βρουν δίχτυα, ως οι πιο αξιόπιστοι σκόρερ των ομάδων τους.
Λίβερπουλ - Πόρτο
Στο άλλο ματς της ημέρας, η Λίβερπουλ φιλοξενεί την Πόρτο. Αρχίζει και ξαναβρίσκει τη φόρμα της η Λίβερπουλ, που μετά την επικράτηση επί της Σαουθάμπτον (3-1) έφτασε τις πέντε σερί νίκες (σε όλες τις διοργανώσεις), κάτι που πιστοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τη φόρμα της τη δεδομένη στιγμή. Σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ, η τελευταία εντός έδρας ήττα σημειώθηκε το 2014 (0-3 από Ρεάλ Μαδρίτης). Τα 2 τελευταία χρόνια και σε 11 εντός έδρας ματς, ο απολογισμός της είναι 8 νίκες και 3 ισοπαλίες. Ρισκάρουμε με τον άσο στο ημίχρονο.
Στατιστικά, αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος στην καθημερινή εκπομπή της KingBet για Στοίχημα στο YouTube
 

Τελευταία Νέα