Προγνωστικά στοιχήματος | Το πιστεύουν στη Θέλτα

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Το πιστεύουν στη Θέλτα

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Η απουσία του Ιάγο Ασπας λόγω τραυματισμού, αποδείχθηκε καταστροφική στη διάρκεια της σεζόν για τη Θέλτα. Στο διάστημα της απουσίας του Ισπανού επιθετικού από τις υποχρεώσεις της, πήρε την κατηφόρα και κινδύνεψε πολύ σοβαρά με υποβιβασμό. Το θέμα της παραμονής φυσικά και δεν έχει τελειώσει για τη Θέλτα, που παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο οι δύο πιο πρόσφατες εμφανίσεις, στις οποίες σκόραρε αμφότερες ο Ασπας (νίκη 3-2 με Βιγιαρεάλ, ισοπαλία 3-3 με Ουέσκα) και το γεγονός πως σήμερα αγωνίζεται εντός έδρας, της δίνουν κάθε δικαίωμα να αισιοδοξεί. Σε ένα κομβικό ματς για την παραμονή της, η ομάδα της Γαλικίας υποδέχεται τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία με τη σειρά της θέλει το αποτέλεσμα για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στα οκτώ ματς που απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν, η Θέλτα έχει να δώσει τα 4 ως γηπεδούχος και αν εξαιρέσουμε αυτό με την Μπαρτσελόνα, τότε στα υπόλοιπα τρία, μαζί με το σημερινό, η κατάκτηση των τριών βαθμών θεωρείται επιτακτική, στην προσπάθεια να φτάσει στην εκπλήρωση του στόχου της. Στηριζόμενοι στην αγωνιστική της άνοδο, κάτι στο οποίο συνέβαλλε και η επιστροφή του Ιάγο Ασπας από τραυματισμό, επιλέγουμε στα προγνωστικά σήμερα τον άσο, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 2.30 στη Novibet.

Την παρουσία τους στον τελικό Κυπέλλου Αγγλίας, διεκδικούν Γουότφορντ και Γουλβς, που τίθενται αντιμέτωπες στο Γουέμπλεϊ σε νοκ-άουτ ματς. Η Γουλς απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ είχε επικρατήσει στο θεσμό και επί της Λίβερπουλ. Η Γουλβς θα παραταχθεί πλήρης, έχει ανεβασμένο ηθικό και δηλώνει αποφασισμένη να εξαντλήσει τα περιθώρια. Φυσικά τεράστιο είναι το κίνητρο και για τη Γουότφορντ ώστε να βρεθεί στον τελικό, όμως τη δεδομένη στιγμή οι φιλοξενούμενοι δείχνουν να είναι σε οριακά καλύτερη κατάσταση. Με το ανάλογο ρίσκο, επιλέγουμε έτσι το διπλό.

Ο άσος της Θέλτα στον αγώνα με την Ρεαλ Σοσιεδάδ για την Πριμέρα Ντιβιζιόν και το διπλό της Γουλβς στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, αποτελούν τις επιλογές στοιχήματος για σήμερα.

 

Τελευταία Νέα