Προγνωστικά στοιχήματος | Προϋποθέσεις για G/G στο ΟΑΚΑ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Προϋποθέσεις για G/G στο ΟΑΚΑ

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Οι εντυπώσεις από την παρουσία του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν, είναι θετικότατες. Οι «πράσινοι» τελευταία στιγμή, λόγω και της αφαίρεσης βαθμών για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έχασαν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο και να σβήσουν έτσι την τιμωρία τους από την ΟΥΕΦΑ. Τη συμμετοχή του στην Ευρώπη, διεκδικεί από την άλλη πολύ ζεστά φέτος ο Αρης, ο οποίος πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού από τα τέλη Ιανουαρίου έως και σήμερα, έχοντας ηττηθεί μόνο από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη στο διάστημα αυτό (6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα ο απολογισμός του από 31/01) και χαρακτηρίζεται από την επιθετική ικανότητα.

Ομάδα που παράγει φάσεις και σκοράρει εντός έδρας ο Παναθηναϊκός. Το σημερινό μεταξύ τους ματς μοιάζει ισορροπημένο και πιθανότατα θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Σύμφωνα με τα όσα έχουν δείξει πάντως οι δύο ομάδες, είναι πολύ λογικό σήμερα να σκοράρουν αμφότερες. Το G/G είναι το στοίχημα που επιλέγουμε από το συγκεκριμένο ματς, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 2.10 στη Bwin.

Ομάδα με ικανότητα στην επίθεση, είναι στην Μπουντεσλίγκα η Λειψία. Ο Δανός Πόουλσεν (15 γκολ) και ο Γερμανός Βέρνερ (14 γκολ), αποτελούν τις πιο αξιόπιστες λύσεις για σκοράρισμα στην ομάδα Ραλφ Ράγκνικ. Ως φιλοξενούμενη δε, βρίσκει σερί δίχτυα στα 6 πιο πρόσφατα ματς, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Σήμερα φιλοξενείται από τη Λεβερκούζεν, με τη γηπεδούχο να έχει σαν χαρακτηριστικό των αγώνων της το G/G τον τελευταίο μήνα, διάστημα στο οποίο εμφανίζει πολλά κενά στο αμυντικό κομμάτι. Όπως και η Λειψία, έτσι και οι «ασπιρίνες» έχουν παίκτες που της κάνουν τη διαφορά στην επίθεση. Τον Γερμανό μεσοεπιθετικό Κράβερτζ (10 γκολ) και τον Γερμανό φορ Βόλαντ (12 γκολ).

Η αγωνιστική τους εικόνα και το γεγονός πως αμφότερες διαθέτουν παίκτες που μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω επιθετικά, δίνει στο G/G στο σημερινό μεταξύ τους ματς τις περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης. Με τις αυτές επιλογές, ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα.

 

Τελευταία Νέα