Προγνωστικά στοιχήματος | Διπλό πρωτιάς, πριν το Τσάμπιονς Λιγκ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Διπλό πρωτιάς, πριν το Τσάμπιονς Λιγκ

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Εξι αγωνιστικές απέμειναν για την ολοκλήρωση της Πρέμιερ Λιγκ και να μάθουμε αν η Λίβερπουλ θα επιστρέψει στην κορυφή του Αγγλικού ποδοσφαίρου για πρώτη φορά μετά την αγωνιστική περίοδο 1989-90, οπότε και κατέκτησε το τελευταίο της πρωτάθλημα. Στο μοναδικό ματς που διεξάγεται σήμερα στην μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας, σε ένα από τα πολλά ματς που περιλαμβάνει το κουπόνι ΟΠΑΠ, οι «ρεντς» έχουν υποχρεώσεις στην έδρα της Σαουθάμπτον.

Για τη Λίβερπουλ, ο μεγάλος στόχος είναι σίγουρα η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο, ακολουθεί το πρώτο ματς της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ με την Πόρτο και το λογικό ενδεχόμενο είναι η Λίβερπουλ να αναζητήσει το γρήγορο γκολ και έπειτα να διαχειριστεί το αποτέλεσμα. Τρεις σερί νίκες (ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης) επί της Σαουθάμπτον μετράει η Λίβερπουλ ενώ στα θετικά για αυτή συγκαταλέγεται η απουσία που έχουν να αντιμετωπίσουν στην επίθεση οι «άγιοι« και συγκεκριμένα του Ντάνι Ιγκς (φορ, 9 γκολ), ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ως δανεικός από τη Λίβερπουλ. Με το ανάλογο ρίσκο, επιλέγουμε το διπλό στο ημίχρονο στη Winmasters, περιμένοντας από τους «ρεντς» να παίξουν από την αρχή επιθετικά, σύμφωνα με τη φιλοσοφία τους και να ζητήσουν το γρήγορο γκολ.

Τη συντριβή από την Καμπούρ (0-6), γνώρισε στο τελευταίο χρονικά ματς στη Β Ολλανδίας ο Γιονγκ Αγιαξ. Το ματς «στράβωσε» από το 6ο λεπτό, όταν δέχθηκε το πρώτο γκολ. Ακόμα και έτσι βέβαια επιβεβαιώθηκε ξανά πως πρόκειται για ομάδα που έχει άκρως επιθετική συμπεριφορά, αλλά παρουσιάζεται αναξιόπιστη αμυντικά. Είναι ενδεικτικό άλλωστε πως διαθέτει μία από τις καλύτερες επιθέσεις και χειρότερες άμυνες συνολικά στο πρωτάθλημα. Σήμερα έχει υποχρεώσεις στην έδρα της πολύ αδύναμης Χέλμοντ Σπορ, ομάδας με πολλά κενά στο αμυντικό κομμάτι, αλλά χωρίς πολλές λύσεις στην επίθεση. Σύμφωνα με την αγωνιστική φιλοσοφία του Αίαντα, μοιάζει πιθανό και σήμερα το ματς να ανοίξει σε ρυθμό από νωρίς και να σημειωθούν αρκετά γκολ. Επιλέγουμε το συνολικό Over 1.5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα